Haberler

İYİ Partili isimden bomba iddia: Devlet Bahçeli bugün erken seçim tarihi açıklayabilir

Güncelleme:

AK Parti yönetiminin Anayasa'daki başörtüsü düzenlemesine destek istemek için HDP'yi ziyaret etmesi Ankara kulislerinde büyük bir hareketliliğin yaşanmasına neden oldu. Cumhur ortağı Devlet Bahçeli'nin AK Parti'nin hamlesine ne tepki vereceği merak konusu olurken İYİ Parti'den dikkat çeken bir iddia geldi. İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, tüm gözlerin çevrildiği MHP grup toplantısında Bahçeli'nin erken seçim tarihi açıklayacağını öne sürdü.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başkanlığındaki AK Parti heyetinin başörtü ve aile konusundaki anayasa değişikliğine destek istemek için HDP'yi ziyaret etmesiyle ilgili tartışma sürüyor. MHP yöneticileri, Devlet Bahçeli'nin HDP ziyaretiyle ilgili söyleyecekleri için bugünkü MHP Meclis Grup Toplantısı'nın beklenmesini isterken, İYİ Parti'den Devlet Bahçeli'nin bugün erken seçim tarihini açıklayacağı iddiası geldi.

İYİ Partili isimden bomba iddia: Devlet Bahçeli bugün erken seçim tarihi açıklayabilirİBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan.

İYİ PARTİLİ ÖZKAN: YARIN ENTERASAN GELİŞMELERE SAHNE OLACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, bugünkü MHP Grup Toplantısı'nda Devlet Bahçeli'nin erken seçim tarihi açıklayacağını öne sürdü. Özkan, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Yarın erken seçim tarihinin açıklanabileceğini düşünüyorum. Yarın enteresan gelişmelere sahne olacak…" ifadelerini kullandı.

İYİ Partili isimden bomba iddia: Devlet Bahçeli bugün erken seçim tarihi açıklayabilir

"MHP'DE GÖREV YAPMIŞ KİŞİLERLE GÖRÜŞTÜM, CİDDİ RAHATSIZLIK VAR"

Son gelişmelerden MHP içinde yıllarca aynı saflarda olduğu arkadaşlarının rahatsız olduğunu ifade eden Özkan, "Daha önce MHP'de görev yapmış kişilerle görüştüm. Ciddi rahatsızlık var. Genel merkeze sirayet etti. Bahçeli'nin yarın ciddi bir hamle yapılacağı düşünülüyor" diye konuştu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli İbrahim Özkan Halk Ekmek MHP Haberler

500

Yorumlar (1)

Hamit Gündoğdu:

Bahçeli konuşsun ondan sonra bizde bir fikir beyan ederiz. Ancak konu buysa. AKP ve HDPnin görüşmesi MHP'de hazmedilmis gibi bir sonuç mu? Bahçeli konuşsun devamını yazarız.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title