Haberler

Esenyurt'taki tekel bayisi saldırısının ardından kriz toplantısı! Bakan Yerlikaya kurmaylarını topladı

Güncelleme:

Türkiye'nin gündemine oturan Esenyurt'ta iki kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi saldırısının ardından ekipler teyakkuza geçerken, İçişleri Bakanlığı da düğmeye bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile asayiş toplantısı gerçekleştirdi.

İstanbul Esenyurt'ta iki gün önce gerçekleşen tekel bayisi saldırısı Türkiye'nin gündemine oturdu. İki kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından güvenlik güçleri denetimleri artırdı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da, İstanbul Valisi Davut Gül ve İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile asayiş toplantısı gerçekleştirdi.

ASAYİŞ TOPLANTISI YAPILDI

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Yerlikaya şu ifadelere yer verildi: "İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde İstanbul Valimiz ve İl Emniyet Müdürümüzle birlikte Asayiş toplantısı yaptık."

Esenyurt'taki tekel bayisi saldırısının ardından kriz toplantısı! Bakan Yerlikaya kurmaylarını topladı

NE OLMUŞTU?

Esenyurt'ta bir tekel bayisine giden gruptakilerden biri burada bir süre tartıştığı Yunus Emre Erzen (24), Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzen'e (21) ateş etmişti. Şüpheliler olayın ardından kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetmişti.

3 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayın ardından yapılan çalışmada şüphelilerden M.Ö, polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olaya karışan şüphelilerden S.Ö'nün de yakalandığını duyurmuştu. Polis ekipleri, olayın ardından şüphelilerin kaçmasına yardım ettiği öne sürülen H.A'yı da gözaltına almıştı. Gözaltındaki 3 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İçişleri Bakanlığı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Zafer Aktaş Davut Gül İstanbul Esenyurt Türkiye Tekel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

pusatalfa:

Bu nedir böyle texas gibi herkesin belinde silah canı sıkılan sağa sola ateş ediyor. Benim güzel ülkeme huzuru tekrar getirin lütfen.

79
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Birşeyler yapıyormuş gibi yapmayı bırakın 15 temmuz darbesinde de idamdan bahsetmiştiniz noldu 7 sene oldu hiçbirşey olmadı.

5
0
yanıtYanıtla
Özgür Köşe:

Daha bu iyi günler millet zamlardan sonra iyice sıyırdı bir ev olmuş 2.5 milyon daha ne olsun

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title