Haberler

Özdağ'ın "Suriye'ye para gönderildi" iddiasına İçişleri'nden sert sözler: Bir deliyi başımıza sardılar

Güncelleme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ordu Valiliği'nin 8 milyon TL'yi Suriye'ye aktardığını iddia etti. Valilik söz konusu iddiayı "Provokasyon" diyerek yalanlarken, İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı yaptığı paylaşımda Özdağ'a yönelik "Bir deliyi başımıza saldılar. Uğraşıp duruyoruz. Hayırlısı Allah'tan." ifadelerini kullandı.

Sık sık mültecilerle ilgili yaptığı çıkışlarla gündeme gelen Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, yine ortaya çok konuşulacak bir iddia attı.

"HALK İÇİN HARCANMASI GEREKEN 8 MİLYON SURİYE'YE AKTARILDI"

Özdağ, Ordu Valiliği'nin Suriye'ye 8 milyon TL aktardığını belirterek, "Valiliklere yazı yollanarak il bütçelerinden briket evler için kaynak aktarmaları istendi. Ordu Valiliği Ordu halkı için harcaması gereken 8 milyon TL'yi Suriye'ye aktardı. Seçimden önce bazı Suriyelileri şov amaçlı İdlib'e yollayıp orada besleyecekler" paylaşımı yaptı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'nın sözleri, Ümit Özdağ'ı küplere bindirecek: Bir deliyi başımıza sardılar

ORDU VALİLİĞİ: AMAÇ PROVOKASYON

Söz konusu iddialar sonrasında Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise"Bu iddia tamamıyla gerçek dışı ve provokasyon amaçlıdır. Valiliğimizden gönderilen ne bir ödenek ne de il bütçesinden yapılan bir harcama söz konusudur. Hayırsever vatandaşların STK'lara yaptığı bağışlarla gerçekleşen projeye, 2020 yılında 35 briket yapımı için ilimizdeki STK'lar ve hayırsever iş insanlarımız toplam 210 bin TL bağış ile katkıda bulunmuştur" denildi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'nın sözleri, Ümit Özdağ'ı küplere bindirecek: Bir deliyi başımıza sardılar

ÇATAKLI: BİR DELİYİ BAŞIMIZA SARDILAR

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı da Özdağ'ın bu iddiaları üzerine açıklama yaptı. Ordu Valiliği'nin açıklamasını alıntılayan Çataklı, "Bir deliyi başımıza saldılar. Uğraşıp duruyoruz. Hayırlısı Allah'tan. Ümit Özdağ'ın bitmek bilmeyen, koskoca yeni yalanına Ordu Valiliğimizin cevabı" dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'nın sözleri, Ümit Özdağ'ı küplere bindirecek: Bir deliyi başımıza sardılar

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

İsmail Çataklı Zafer Partisi Ümit Özdağ Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

bekir yapici:

ülkemizin hali iste tamda bu ben ümit özdag ile ayni görüste olan biri degilim ama atanmis bir memur olarak milletin oylariyla secilmis bir milletvekiline kime neye güvenerek hakaret etme hakkini kendinde görüyor mesela bende kendisine hakaret edebilirmiyim maasina katki veren bir vatandas olarak böyle bir hakkim varmi?

15
5
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Haklıysan ispatla. Yalansa devlet gereğini yapsın. Bu ne biri inkar eder öbürü doğru der. Bıktık artık böyle saçma işlerden..

13
2
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, sen atanmış bir memursun, seçilmiş bir vekil hakkında konuşurken sözlerine dikkat et

6
0
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Sayın vali, öncülük etsenizde 35 briket ev de Ordu ilindeki yoksul, evsiz vatandaşlarımıza yapılsa:)

5
0
yanıtYanıtla
Yunus N N:

Yolda karşılaşmaları yok mu

5
0
yanıtYanıtla
Haci Taştan:

Yapmışlardır.

3
0
yanıtYanıtla
Başka Murat:

?? doğru söze ne hacet

2
0
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

siyasetimiz bir mitomanist daha kazandı

0
2
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Bu nedir ki, % 1 alamayacak olan'lar masada bedava çay içmek için oturuyor ..))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title