Haberler

Koltuğunu Özhaseki'ye devrettiği an kulisler kaynamaya başladı! İşte Murat Kurum için konuşulan yeni görev

Güncelleme:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleşti. Yeni Bakan Mehmet Özhaseki, görevi törenle Murat Kurum'dan devralırken, tören sonrasında Ankara kulislerinde konuşulan bir iddia gündem yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni Kabine'de yer vermediği Kurum'u 2024 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday göstereceği ve çalışmalarına odaklanması için bu kararı aldığı öne sürüldü.

Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atanan Mehmet Özhaseki, bugün düzenlenen törenle görevi Murat Kurum'dan teslim aldı.

KURUM: MİLLETİMİZ İÇİN TÜM GAYRETİMİZİ SARF ETTİK

Kurum devir törenindeki konuşmasında "Buraya gelirken şunu rabbimizden niyaz ettik, Allah bizi milletimize mahcup etmesin istedik. Milletimize mahcup olmadan devletimiz için tüm ekibimizle çalıştık. Milletimiz için tüm gayretlerimizi sarf etmeye, şehirlerimizi alt yapısı üst yapısı ile geliştirmeye gayret gösterdik.

Görevi Özhaseki'ye teslim eden Kurum'un yerel seçimde İstanbul'dan aday gösterileceği iddia edildi

"EN BÜYÜK TEŞEKKÜRÜMÜ MİLLETİMİZE EDİYORUM"

Bizimle birlikte bu yıl bu süreçte gece gündüz çalışan ekibimize mesai arkadaşlarıma, partime teşekkür ediyorum. Bu manada bize desteğini esirgemeyen vekillerimize teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürümü milletimize ediyorum. 81 ilimizin inşası için çalıştık. İnşallah bundan sonraki süreçte de başarılı hizmetlere bakanlığımız devam edecektir" ifadelerini kullandı.

KURUM İSTANBUL YARIŞINA HAZIRLANIYOR İDDİASI

Öte yandan Murat Kurum'un yeni Kabine'de yer almaması Ankara kulislerinde bir başka iddiayı da gündeme getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurum'u 2024 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday göstereceği ve çalışmalarına odaklanması için bu kararı aldığı öne sürüldü.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Belediye Başkanlığı İklim Değişikliği Mehmet Özhaseki Murat Kurum İstanbul Ankara Kabine Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

ibrahim sarı:

İstanbul'lu için imamoğlundan çok daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

372
84
yanıtYanıtla
Cry:

Bence muhalefetinde İstanbul için yeni bir aday bulması şart.ittirmeli otobüs, betonla kapatılan metro hatları, kepçe ile ezilen metrobüsler, en az 40 katına çıkan reklam bütçesi, temel atmama töreni!, Kazada yıkılınca yerine yapılmayan üstgeçitler, işçi grevleri bence İstanbul a yazık oluyor üzülüyorum be

yanıt23
yanıt4
Zafer yılmaz :

İstanbulu akp den kim aday gösterirse gösterilsin , istanbul halkı çogunlukla oyunu vermeyecektir.

79
243
yanıtYanıtla
OsmanlıMuhafızı1453:

Tepki oyu ile geldi Ekrem %35 bile alamaz

yanıt20
yanıt9
Serkan kılıç :

Imamoglunu normal şartlarda cebinde sallar murat kurum ama bizim millet takın tutar gibi tuttuğu için imamoglundan kurtulmak bira zor

86
45
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Laflarından belli hangi takımı tuttugun :)

yanıt35
yanıt46
hakan saglam:

Mehmet ozhaseki hukuk mezunu.cevre muhendisi bile degilken adalet bakani olsa yadirgamazdik ama bu bir pastanenin pogaca imalatina adana ustasini ise almasi gibi olmus

52
59
yanıtYanıtla
OsmanlıMuhafızı1453:

Sen Kayseri'yi git gez gör ahenk uyum herşey mükemmel bakanlık şahıs işi değil ekip işi

yanıt15
yanıt5
maho maho:

Akp, istanbulu,ankara yı kaybetti ,gittiğini gider .

32
77
yanıtYanıtla
Orhan Yıldırım:

Sen öyle san seneye inş ne gitti ne kaldı onu net bi şekilde görürüz 4 senede ne İstanbul'da ne Ankara'da bi icraat göremedik gören söylesin bizde bilelim.

yanıt23
yanıt7
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title