Haberler

Gençlerin Gösterileri Milletvekili Adaylarını Büyüledi

AK Parti Milletvekili adayları İsmet Uçma ve Ayşe Kartal, Sultanbeyli’de 19 Mayıs Atatürk’ün Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katıldı.

AK Parti Milletvekili adayları İsmet Uçma ve Ayşe Kartal, Sultanbeyli'de 19 Mayıs Atatürk'ün Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katıldı. AK Parti'li İsmet Uçma, "İnanıyorum ki AK Parti yönetimleri ile 2023, 2053 ve 2071 vizyonumuzda gelecek nesillerimiz, bu kuşaklarımız, bundan böyle dünyaya bilgi ihraç edecek" dedi.

AK Parti Milletvekili Adayları İsmet Uçma ve Ayşe Kartal, seçim çalışmalarını Sultanbeyli'de sürdürdü. Sabah saatlerinde Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi'ndeki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılan AK Parti Milletvekili Adayları İsmet Uçma ve Ayşe Kartal, gençlerin gösterilerini izledi. Programda yer alan gençler, şiirleri, türküleri ve spor gösterileri ile milletvekili adayları ve programa katılanlardan büyük alkış aldı.

Programın sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti'li Uçma, "19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı için bir törene de katılmış olduk. Bugün çalışmalarımız Sultanbeyli'de devam ediyor. Törenlerimiz format olarak gayet güzeldi. Başı açık başı kapalı yavrularımız tüm maharetlerini sergilediler" dedi.

Dikkatini çeken bir husus olduğunu ifade eden Uçma, "Burada sadece tek tip müzik icra edilmemeli. Bu tür bayramlarda, bu tür şenliklerde Kürtçe, Lazca, Gürcüce, Boşnakça hemen hemen ülkemizde yaşayan bütün etnik siteleri teslim eden musikiler de icra edilmeli. Çünkü bu okullar bu yavrularımızın okulları. Mustafa Kemal gençliğe emanet ediyor bu ülkeyi. Biz zaten bu hedefleri çoktan aştık. Mustafa Kemal'in gösterdiği muasır medeniyet seviyesini aştık. Çocuklarımızı tarihleri ile coğrafyaları ile değerleri ile birleştirdik, buluşturduk. Bundan böyle öyle bir ilim yuvası haline gelmeli ki okullarımız bundan böyle artık siz yurt dışına çıktığınızda bavulunuzda ki değer üzerinden gümrük vergisi alınmayacaktır. Zihninizdeki bilgiler üzerinden alınacaktır. İnanıyorum ki AK Parti yönetimleri ile 2023, 2053 ve 2071 vizyonumuzda inşallah gelecek nesillerimiz bu kuşaklarımız, bundan böyle dünyaya bilgi ihraç edecek" şeklinde konuştu.

Tüm vatandaşların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayan Ayşe Kartal ise, "Benim politikadaki hedefim amacım ve bulunma, varoluş sebebim, gençler ve sosyal adalet. ve bunları gerçekleştirmek içinde politikayı bir araç olarak görüyorum. Bugün gençleri, bu mozaiği gördüğümde de çok mutlu oldum. Müthiş bir mozaik var. Çok özel yetenekler var. Gençlerimiz pırıl pırıl yetişiyor okullarımızda. Artık tabular yıkılmış bir vaziyette. Eğitimde herkes eşit eğitim almaya başladı. Bu çok mutlu edici ve sevindirici şeyler" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Kemal Atatürk İsmet Uçma 19 Mayıs Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title