Haberler

Fransız vekillerden skandal görüşme! Terör örgütü PKK/YPG'nin elebaşlarını ağırladılar

Güncelleme:

Terör örgütlerine verdiği destek nedeniyle tepkilerin odağında yer alan Fransa Parlamentosu üyeleri yeni bir skandala imza attı. İktidardaki Renaissance Partisi'nin milletvekilleri terör örgütü PKK/YPG'nin elebaşlarını ağırladı. Skandal görüşmeye ilişkin fotoğraf Fransız bir vekil tarafından sosyal medyadan paylaşılırken, kapalı kapılar ardındaki görüşmenin yeni bir krizin fitilini ateşleyeceği ifade ediliyor.

Terör örgütü PKK/ Ypg'ye verdiği destekle bilinen Fransa, yine bir skandala imza attı. Geçtiğimiz ay terör örgütü PKK/ Ypg mensuplarının Fransa Senatosu'nda ağırlanıp, sözde onur madalyası verilmesinin yankıları sürerken, Fransız milletvekilleri yine benzeri bir olayla gündemde.

FRANSIZ VEKİL SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

İktidardaki Renaissance Partisi milletvekilleri, PKK/YPG elebaşlarını ağırladı. Skandal görüşmeye ilişkin fotoğrafı Fransız vekil Sarah Tanzilli sosyal medya hesabından paylaştı, teröristlerle yapılan toplantıya ilişkin bilgi verdi.

BÜYÜKELÇİ BAKANLIĞA ÇAĞRILMIŞTI

Mart ayında PKK/YPG mensupları Fransa Senato'sunda ağırlanmış, teröristlere sözde onur madalyası verilmişti. Olayın ardından Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrılmış, skandal olay kınanmıştı.

ALMANYA'DA EYLEM HAZIRLIĞI

Öte yandan Almanya'da da yoğun şekilde faaliyet gösteren terör örgütü, 15 Nisan'da Düsseldorf şehrinde geniş katılımlı eylem düzenlemeye hazırlanıyor. Avrupa genelinde PKK'lı tüm derneklere eyleme katılma çağrısı yapıldı. Terör örgütü yandaşları geçtiğimiz ay da Almanya'da çeşitli şehirlerde Türk Konsoloslukları önünde eylemler gerçekleştirmişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Fransa YPG PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (5)

Güray Dilli :

Öyle bir coğrafyaya hakim olmuşuz ki , kıskanmamak mümkün değil. Dünyanın gözü üzerimizde olunca siyasetinle , ekonominle , eğitiminle , vb vb kuvvetli olmak şart

16
3
yanıtYanıtla
Hayri :

100 tane fransız sokağa çıkıp 2 tane araç devirip protesto yapınca meclis toplanıp ne istiyolarsa veriyor lan siz hiç terörü tattınızmı terörle doğup onunla bir ömür yaşayıp terörle öldünüzmü butun dağlarınız ovalarınız kanla sulandımı kefereler

13
2
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Bunu bir de, PYD yi terör örgütü/uzantısı olarak görmüyorum diyen bay kemale de söyler misiniz? :) Biliyorsunuz ki PYD PKK ve YPG terör örgütleri birdir. Bunu da anlatmayalım artık :)

9
6
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Bu vekillerin hepsi gidici, Irkçı Le Pen Fransa'yı seçimlerde teslim alacak asıl festival o zaman başlayacak Fransız halkı için ..

6
0
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Bunların hepsi Türkiye de ki seçimlere etki etmeye çalışıyor.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title