Haberler

Et ve Süt Kurumu'ndan kapılarına dayanan Kılıçdaroğlu'na yanıt: Muhatabı biz değiliz

Güncelleme:

Et ve Süt Kurumu'ndan yapılan açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun randevu talebine dönüş yapıldığı, muhatabının Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci olduğu ancak buna rağmen kurumun önüne gelerek basın açıklaması yaptığı kaydedildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam saatlerinde yaptığı paylaşımla Et ve Süt Kurumu'ndan randevu istediği ancak dönüş yapılmadığını, bunun üzerine bugün sabah saat 10.00'da kuruma gideceğini açıkladı. Bugün Et ve Süt Kurumu'na gelip içeri alınmayan Kılıçdaroğlu, ardından kurum önünde bir basın açıklaması düzenledi.

KILIÇDAROĞLU'NA BAKAN KİRİŞÇİ'Yİ ADRES GÖSTERDİLER

Et ve Süt Kurumu'ndan da Kılıçdaroğlu'nun yaptığı basın açıklamasına karşın sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan bir cevap verildi. Kılıçdaroğlu'nun 6 Nisan Çarşamba günü Et ve Süt Kurumu'ndan randevu talep ettiği, 7 Nisan Perşembe günü kurum tarafından dönüş yapılarak Kılıçdaroğlu'nun muhatabının Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci olduğu yönünde yanıt verildiği belirtildi.

"KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ"

Et ve Süt Kurumu'nun konu hakkındaki paylaşımında şu ifadeler kullanıldı: "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 06.04.2022 tarihinde (Çarşamba günü) Et ve Süt Kurumunu arayarak randevu talep etmiştir. Randevu talebine 07.04.2022 tarihinde (Perşembe günü) geri dönülmüş, 'Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci ile görüşmeniz daha uygun olur, zira sizlerin muhatabı kendisidir. Bakanımız gerekli görürlerse görüşmeye bizleri de davet eder' cevabı verilmiştir. Kılıçdaroğlu'nun verilen bu cevaba rağmen Et ve Süt Kurumunun önüne gelerek basın açıklaması yapmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz."

İşte Kılıçdaroğlu'na cevaben yapılan o açıklama;

Et ve Süt Kurumu'ndan Kılıçdaroğlu'na yanıt

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Bekir Pakdemirli Et ve Süt Kurumu Haberler

500

Yorumlar (18)

ferfer:

neyse çok konuşmaya gerek yok chp akıllılık ederde mansur yavaşı aday gösterirse akp biter nokta

113
96
yanıtYanıtla
Sessiz Sessizz:

Kesinlikle samimiyetsizce yapilan bir eylem. Ana muhalefet liderinin bu tur seylerle ilgilenmesi cok sacma bir durum.

111
88
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Benim adayım Mansur yavaş ve Türkiye destek verecek az kaldı

99
88
yanıtYanıtla
burakk:

Anadolumuz ; Mansur Yavaşı tanımıyor bile. O sadece yerel belediyecilik yaptı. Siyaset yapmadı, siyasette kariyeri geçmişi yok. Başkanlık sisteminde siyasi kariyer gerekli, bilinen fikirlerin ve kadron olacak. Beyhude!

yanıt28
yanıt28
Bilir Kişi:

Sen oyunu hdp den yana kullanmayacak mıydın? ne ara mansur a geldiniz :)

yanıt0
yanıt2
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Kim muhatap alıyorki kemal bey sizi , et balık kurumu alsın ,, yedin bitirdin gül gibi ATATÜRK,ÜN partisini, daha ne kadar küçük düşüreceksin kendini ve partiyi..???

75
56
yanıtYanıtla
burakk:

Helal. Atatürk' ün kemikleri sızlatıldı, ne kadar Atatürkçü, aklı başında insan varsa tasfiye edildi, geriye eski solcular, eski Deeeerimciler, HDP sempatizanları kaldı. Şimdi de Kemalistliğin bayraktarlığını yapmaya çalışıyor.

yanıt42
yanıt15
Umit Cetin:

cumhurbaşkanın dediği gibi adam akıllı bir muhalefet olmaması ülkemizdeki en büyük sorun

76
39
yanıtYanıtla
burakk:

Maalesef, bunların iktidara gelebileceğini düşündükçe ürperiyorum Çünkü çok demodeler ve boş işlerle uğraşıyorlar. Güçlü bir siyasi lider ve partisi olsa millet desteklerdi.

yanıt46
yanıt33
mesut:

Baktılar tuttukları ellerinde kalıyor şimdi de Mansur Yavaş patlatmaya başladılar :))) Reis ezer geçer bunları

35
37
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title