Haberler

Esnaf ziyaretinde BTP adayıyla karşılaşan AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ dükkandan ayrıldı

Güncelleme:

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, esnaf ziyaretleri kapsamında Menemen ilçesinde bir dükkana girdi. Hamza Dağ, dükkanda BTP Menemen Belediye Başkan adayı Yılmaz Gökçe'ye denk geldi. Gökçe, Hamza Dağ'ın yanında bulunan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a ithafen "Başkan olduğumda 4 milyar 720 Milyon TL'nin 2023 yılı bütçesindeki hesabını soracağım. Yüzünüze söylüyorum." dedi. Hamza Dağ ise "1 Nisan'da görüşürüz." diyerek dükkandan ayrıldı.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ Menemen'de esnaf ziyaretinde Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Menemen Belediye Başkan adayı Yılmaz Gökçe'ye denk geldi. Gökçe, Hamza Dağ'ın yanında bulunan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a ithafen "Başkan olduğumda 4 milyar 720 Milyon TL'nin 2023 yılı bütçesindeki hesabını soracağım. Yüzünüze söylüyorum." dedi. Hamza Dağ ise "1 Nisan'da görüşürüz." ifadelerini kullandı. Gökçe ile AK Parti arasındaki diyalog ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Menemen ilçesinde, beraberindeki heyetle esnaf ziyaretine çıktı. Dağ ve beraberindekiler, girdiği bir dükkanda BTP Menemen Belediye Başkan adayı Yılmaz Gökçe'ye denk geldi.

BTP ADAYININ SÖZLERİ ÜZERİNE HAMZA DAĞ DÜKKANDAN ÇIKTI

BTP adayı Gökçe, Hamza Dağ'ın yanında bulunan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a ithafen, "Başkan olduğumda 4 milyar 720 Milyon TL'nin 2023 yılı bütçesindeki hesabını soracağım. Yüzünüze söylüyorum. 2 bin dönüm arazi sattı Seyrek Köy'de, Emiralem'de. Onun da hesabını soracağım." dedi. Hamza Dağ ise "Güzel abicim, 1 Nisan'da görüşürüz" inşallah diyerek dükkandan çıktı.

Hamza Dağ ve beraberindeki heyetle Yılmaz Gökçe arasında yaşanan diyalog bir cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Menemen İzmir Aydın Gökçe Politika Haberler

500

Yorumlar (10)

Halo Dayı:

Bütün büyüyü bozun ama. Bunlara hiç yanlışları söylenir mi hemen tüyerler işlerine gelmedimi

231
153
yanıtYanıtla
Cemal Gökçek:

Onlar için küçük Mevla adaletin olmadığı yerde calmayanı döverler

146
35
yanıtYanıtla
Heyy Heyyy:

Helal olsun yaparken iyi gerçkeleri duyunca kaç , olan yine milletin parasına

115
24
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

Kacin bakalim...

9
4
yanıtYanıtla
celal ödemiş:

1 nisanda görüşürüz tehdidi ile ayrılmak bravooo, işinden gücünden edeceğimin kapalı ifadesi. Onun yerine oturup konuş yanlış ise yanlışı izah et, yok adam doğru diyorsa ayrıl ordan , Eee pardon zaten ordan ayrılmış, o zaman, demek ki, Allah Allah bak sen

9
4
yanıtYanıtla
Osman görmez:

millet vekilliğinde ne gördüm ki ,belediye başkalığında ona oy vereyim,bütün Akparti millet vekilleri ancak Cuma günleri sms ile cuma kutlarlar,başka bir icraatları yok

6
5
yanıtYanıtla
Osman görmez:

Hamza Dağ kayıt altına alındığını görünce cevap veremedi korkup kaçtı,millet vekilliğinden ne gördüm ki ona oy vereceğim,2002 den bei kesintisiz Akparti'ye oy veren ve Akparti üyesi biri olarak söylüyorum ,geçtiğimiz Mv.seçimlerinde de oy vermedim yine oy vermeyeceğim,inet uğruna ülke ekonomisini felç ettiler,emeklileri de açlığa mahküm ettiler

5
4
yanıtYanıtla
Osman görmez:

Hamza Dağ 1 Nisan'da evden dışarı çıkamazsın her halde

5
3
yanıtYanıtla
s asriyent:

Tencere tavacı

2
2
yanıtYanıtla
Muharrem Şahin:

Giderken sarılma şekli tehdid eder gibiydi , bari soruya yalanda olsa bi cevap verseydiniz, hala size inanan bir kesim var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title