Haberler

Esenyurt'ta İYİ Parti karavanına saldıran 25 kişi, partilileri öldüresiye dövdü

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta bulunan Kıraç Osman Gazi Mahallesi'nde stant açan İYİ Partililer, 25 kişilik grubun saldırısına uğradı. Saldırganlar, partileri öldüresiye kadar dövdükten sonra olay yerinden uzaklaştı.

Saat 16.40 sularında, Esenyurt Kıraç Osmangazi Mahallesi'nde İYİ Parti'nin karavanına yönelik saldırı düzenlendi.Saldırganlar arasında, bölgede esnaf ziyareti yapan MHP'li şahısların da olduğu iddia edildi.

İKİ İYİ PARTİLİ YARALANDI

Olayda, iki İYİ Partili yaralandı. Yaralananlardan biri ayakta tedavi edilirken, durumu diğerine göre daha kötü olan bir diğer yaralı hastaneye kaldırıldı.

Esenyurt'ta İYİ Parti karavanına saldıran 25 kişi, partilileri öldüresiye dövdü

ŞİKAYETÇİ OLACAKLAR

Yaralanan isimlerin Esenyurt İlçesi Bölge Teşkilat Başkanı Uğur Ayrım ve Kıraç Osmangazi Mahalle Başkanı Oktay Erol olduğu öğrenildi. İlçe Başkanı Hakan Akkuş ve partililerin, Emniyet'teki işlemlerini sürdürüyor.

Esenyurt'ta İYİ Parti karavanına saldıran 25 kişi, partilileri öldüresiye dövdü

Kaynak: MedyaAnkara



Kaynak: Haberler.com / Politika

İYİ Parti Esenyurt İstanbul Haberler

500

Yorumlar (5)

Hamit Gündoğdu:

MHP ideolojisini devam ettirmedigi için bu hale geldi. Biz MHP'de iken ideallerine uygun hareket partisiydi, şimdi değil onun için davaya en yakın İYİ partiyi tercih ettik.

27
15
yanıtYanıtla
ilteris ilteriş:

davanızda kurdistan diye bir bölge var mı? bu söylemle karşılaşırsan ne yaparsın ? davan bu konuda ne diyor milliyetçi kardeşim..

yanıt9
yanıt17
Hamit Gündoğdu:

Rumuz İlteriş 1974 senesinden 2016 ya kadar MHP'ye gönül verenlerdendim. Sayın Bahçeli'nin bana göre fikir ve düşüncede 360 derece sapması sonucu istifa ettim. Bir Bozkurt olarak yoluma devam ediyorum.

yanıt11
yanıt4
hanefi hanefi:

Kavga da etseniz, birbirinizi de öldurseniz boşuna. Her birey oy vereceği partiyi kafasında tasarlamıştır zaten.

22
1
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

ben oyumu hdp ye verecem başkası beni ilgilendirmez.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title