Haberler

AK Parti'ye katılan Çelebi'nin rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı! Atatürk çıkışı salonu coşturdu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye rozetini bizzat taktı. Erdoğan'ın rozetini takması sonrası kürsüden bir konuşma yapan Çelebi'nin "Ben de Atatürk'ün bir askeri olarak Türkiye Yüzyılı mücadelesinde yanınızdayım" şeklindeki sözleri salondaki salondaki partililer tarafından uzun süre alkışlandı.

CHP'den İzmir Milletvekili seçilmesinin ardından önce Memleket Partisi'ne geçen daha sonra bu partiden ayrılan Mehmet Ali Çelebi, geçtiğimiz günlerde Ak Parti'ye katıldığını açıklamıştı. Çelebi'ye rozetini bugünkü grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat taktı.

"FETÖ'YE KARŞI MÜCADELENİZDE SİZLERLEYİM"

Rozet töreninin ardından kürsüde bir konuşma yapan Mehmet Ali Çelebi, "Allah utandırmasın öncelikle. Neden buradayım. Sayın Cumhurbaşkanım siz canınız, ben özgürlüğümle tehdit edildim. Bu millete cellat olan FETÖ zombi teşkilatına karşı olan mücadelenizde yanınızdayım. Asker kökenli bir milletvekiliyim. Bir milyona yakın asker, silah arkadaşım görevinin başında. Onların verdiği büyük mücadelenin farkındayım. Ben aynı zamanda onların onurunu koruyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Ali Çelebi'ye rozetini bizzat taktı! Sözleri salonu coşturdu

"ATATÜRK'ÜN ASKERİ OLARAK YANINIZDAYIM"

Türkiye'nin bölgesinde egemenlik mücadelesi verdiğini belirten Çelebi, "Birçok devre arkadaşım şehit düştü. Kahraman Türk askerleri adına bu millete cellat olan hain PKK terör örgütü ile mücadelenizde yanınızdayım. Temel gerekçem şu; Türkiye Cumhuriyeti devleti Kurtuluş Savaşı'ndan sonraki en ciddi mücadelesini vermektedir. Bu nedenle ben de Atatürk'ün bir askeri olarak Türkiye Yüzyılı mücadelesinde yanınızdayım" ifadelerini kullandı. Çelebi'nin bu sözleri, AK Parti sıralarında alkış tufanı kopmasına neden oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Ali Çelebi'ye rozetini bizzat taktı! Sözleri salonu coşturdu

"BENİM İÇİN ÇOK ONURLU BİR GÖREV"

AK Parti Grup Toplantısı öncesinde de basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çelebi, "Çok olumlu bir görev. Milli konulardaki tutumumuz belli. AK Parti ailesinin ve Cumhur İttifakı'nın görüşleri de belli. Elimden gelen desteği vermeye geldim. Benim için çok onurlu bir görev" şeklinde konuştu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Mehmet Ali Çelebi AK Parti Haberler

title