Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Birileri bizim yaptığımız raylı sistemleri sahiplenmek istiyor

Güncelleme:

Son dakika: Pendik - Sabiha Gökçen Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı İmamoğlu'na olay bir göndermede bulundu. Erdoğan, "Birileri bizim yaptığımız bu raylı sistemleri sahiplenmek istiyor. Bunların kimler olduğunu anlıyorsunuz değil mi? Bunlara en güzel dersi Haziran'da vermeye var mıyız?" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı açılışında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da yeni inşa edilen hastanelere giden yolların yapımında sıkıntılar bulunduğunu belirterek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eskiden biz İstanbul'da hastane inşa ettik mi, belediye başkanlarım Kadir Topbaş, Mevlüt Uysal hemen yol yapımına girişirlerdi. Şimdi öyle mi, şimdiki başkan geldiğinden beri elini taşın altına koymuyor. Birileri bizim yaptığımız bu raylı sistemleri sahiplenmek istiyor. Bunların kimler olduğunu anlıyorsunuz değil mi? Bunlara en güzel dersi Haziran'da vermeye var mıyız?" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Birileri bizim yaptığımız raylı sistemleri sahiplenmek istiyor

"BİZ SEVGİMİZİ, BU ŞEHRE YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARLA GÖSTERİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından diğer satır başları ise şu şekilde: "Biz sevgimizi bu şehre yaptığımız yatırımlarla gösteriyoruz. İstanbul'a kazandırdığımız yeni ulaşım projemizin hayırlı olmasını diliyorum. Uzunluğu 7.4 km olan 4 istasyonlu bu metro hattı, Sabiha Gökçen Havalimanı'nı Kadıköy'e bağlamaktadır. Pendik'ten 10 dakikada, Kartal'dan 12 dakikada, Kadıköy'den 50 dakikada ulaşmak mümkün hale gelmiştir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Birileri bizim yaptığımız raylı sistemleri sahiplenmek istiyor

"BU HATTI İSTANBUL HAVALİMANI'NA KADAR ULAŞTIRACAĞIZ"

Önümüzdeki birkaç ay içinde şu an devam eden yatırımlar tamamlandığında bu hattı İstanbul Havalimanı'na kadar ulaştıracağız. İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğunu 270 km'nin üzerine çıkarıyoruz. Halen inşası süren projelerle bu rakam 366 kilometreyi geçecektir. Birileri raylı sistemleri üzerine almak istiyor. Bunlara dersi seçimlerde vereceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Birileri bizim yaptığımız raylı sistemleri sahiplenmek istiyor

"İSTANBUL'UN HER GÜNDEMİ BİZİM GÜNDEMİMİZDİR"

İstanbul'un her sorunuyla ilgileneceğiz. Turizminden ticaretine bu şehrin her bir gündemi bizim gündemimizdir. İBB'nin belediye başkanı Bodrum'da. Erdoğan'ın bakanları nerede? Doğal afetin olduğu yerde. Yeri geliyor Kastamonu'da, yeri geliyor Bartın'da... Şu anki İBB Belediye Başkanı'nın bir işin ucundan tutmak gibi bir derdi yok. Arkadaş ben İstanbulluyum. Burada büyüdüm. Nerede neyin nasıl olduğunu gayet iyi bilirim. Bana İstanbullu vatandaşım soruyor. Belediye Başkanı ne iş yapar? Haziran geliyor. Haziranda bunların topuna gereken dersi İstanbullu verecektir. Ama ilgili Bakanlığımız sorunu çözüyor ve vatandaşımızı mağdur etmiyor. İstanbulluyu çaresiz, sahipsiz bırakmıyor. Bizim derdimiz siyaset, makam ve makam değildir. Yaşanan her küresel kriz Türkiye'nin ve onun vitrini olan İstanbul'un önemini bir kez daha arttırıyor. Türkiye ve İstanbul düğümleri çözüyor, etrafına barış ve sevgi iklimi yayıyor."

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

İmamoğlu Haberler Son Dakika

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (18)

Mustafa TekkaleMMM:

İstanbul'un en iyi başkanı İmamoğlu.. hele bir de rahat bırakın bakın neler yapıyor

165
141
yanıtYanıtla
halit kaktüs:

Bu trol kimdir, İmamoğlu kaç para veriyor söyle bakalım. Sen ve bu yoruma like atanlar İmamoğlu şu ana kadar neler yaptı aynı binaları açmaktan başka? 1 metre bile metro projesi yok ne yaptı merak ediyorum, bu postun altına yazın bakalım.

yanıt33
yanıt39
Murat Kılıç:

Napsın adam tatilden fırsat bulamıyor ki

150
145
yanıtYanıtla
Can :

İzmir CHP'nin kalesi ama İzmir e her gittiğimde hiç bir ilerleme görmüyorum, yollar çok kötü, bu konuda CHP kötü ama heykelcilikte bir numaralar onunda hakkını yemem

134
148
yanıtYanıtla
Yusuf Ziya Birgölge:

illa haklı çıkmak için bilmeden konuşuyorsun.

yanıt0
yanıt0
Sevda Gül :

Iyiki varsin Sayin RTE!

114
140
yanıtYanıtla
Ahmet Pehlivan:

İmam oğlu ancak kılıçtar oğlunun yerine geçer bi cacık olmaz imamoğlundan

90
86
yanıtYanıtla
Yusuf Ziya Birgölge:

sen çok biliyorsun ama hiç bir şey bilmiyorsun.yorumundan belli

yanıt0
yanıt0
re re:

Evet milletin parasıyla kimse kendi parasıyla yapmıyor. herkes maaşını alıyor.

115
61
yanıtYanıtla
halit kaktüs:

Yahu arkadaş tamam milletin parası da niye diğerleri yapmıyor. Bir şey öğrenmişsiniz milletin parası. Ötekiler milletin parasını masalar da yiyor, kendi çıkarlarına harcıyor ona tek laf demezsiniz.

yanıt30
yanıt29
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title