Haberler

CHP lideri Özel'i taktığı yok! Mustafa Bozbey, akraba atamalarına hız kesmeden devam ediyor

Güncelleme:

Yeğeni Furkan Bozbey'i belediyenin iştiraklerinden biri olan Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji'ye yönetim kurulu başkanı olarak atadıktan sonra gelen tepkiler üzerine geri adım atan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, şimdi de baldızını sosyal hizmetler daire başkanı olarak atadı. Bununla da sınırlı kalmayan Bozbey, milletvekillerinden birinin eşiyle CHP'li meclis üyesinin eşini de makam sahibi yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeğeni Furkan Bozbey'i belediyenin iştiraklerinden Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji'ye yönetim kurulu başkanı olarak ataması gündeme bomba gibi düşmüştü. Tartışma başlatan bu kararından geri adım atmak zorunda kalan Bozbey, tartışmaları alevlendirecek bir atamaya daha imza attı.

CHP lideri Özel'i taktığı yok! Mustafa Bozbey, akraba atamalarına hız kesmeden devam ediyor

BALDIZINI 'BAŞKAN' YAPTI

Partinin genel merkezinden yapılan uyarılara rağmen akrabalarına Bursa Belediyesi'nde iş vermeye devam eden Bozbey, eşinin kız kardeşi Sezen Uğurlu'yu sosyal hizmetler daire başkanı olarak atadı.

CHP lideri Özel'i taktığı yok! Mustafa Bozbey, akraba atamalarına hız kesmeden devam ediyor

MİLLETVEKİLİNİN EŞİ DE ARTIK KOLTUK SAHİBİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde tepki çeken atamalar bu isimle sınırlı kalmadı. Bursa Milletvekili Kayıhan Pala'nın eşi Şafak Baba Pala, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı oldu.

CHP lideri Özel'i taktığı yok! Mustafa Bozbey, akraba atamalarına hız kesmeden devam ediyor

CHP Meclis Üyesi Yalçın Işıkyıldız'ın eşi Pınar Işıkyıldız ise Dış İlişkiler Daire Başkanı olarak resmen atandı.

ÖZEL, "GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYIZ" DEMİŞTİ

CHP lideri Özgür Özel, belediye başkanlarının akrabalarını belediyeye atamasına izin vermeyeceğini belirterek şu açıklamayı yapmıştı: "Milletvekilleri ya da belediye başkanlarının yakınları istediği kadar liyakatli olsunlar, AKP'nin bu kadar nepotizm (kayırmacılık) yaptığı bir yerde bu tip atamaları kimseye anlatamayız. Bu kadar işsizlik ve yoksulluğun olduğu yerde bu tip işler CHP'ye duyulan güveni kökten sarsar. Hiç tavizimiz yok. Asla kabul etmiyoruz. En sert tepkiyi ben gösteriyorum. Bundan sonra da asla izin vermeyeceğiz. Atamaların geri alınması gerekiyor. Aksi takdirde parti hukuku içinde ne yapmamız gerekirse onu yaparız. Bana yapılan her kusuru, partideki her hatayı affedebilirim. Ama belediyede akraba, eş, dost işi ve paralı pullu işlere bulaşanların gözüne yaşına bakamayız."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mustafa Bozbey Bursa Politika Güncel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Şırnak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Şırnak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500

Yorumlar (46)

alp arslan:

22 senedir ötekiler yedi yuttu az da bunlar yapsın. bnce konu yanlış anlaşılıyor. Bn olsam en güvendiğim liyakat sahibini atardım, başkan da öyle yapıyor bnce. Bunlara değil de yapılan işe bakmak lazım.

48
443
yanıtYanıtla
muhammet demirkapı:

O zaman mevcut hükümette eleştirdiğiniz noktalar yersizmiş. Hizmete bakılacaksa Ak parti hükümetinin 22 yılda yaptığı hizmet, tüm cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetten daha fazla. Bu nasıl bir kafa ?

yanıt329
yanıt93
Orhan Dik :

Sizin hükümetle derdiniz o halde yönetimde sizin kafadan birinin olmaması mı? Yani padişahlık, tek adamlık falan bunlar dert değil de tek adamın kim olduğu önemli diyorsunuz.

yanıt165
yanıt10
yaşar kartal:

Liyakatmış hah hah gülelim hep beraber...

yanıt110
yanıt6
Ne Demeli:

Şimdi rahmetli Ecevit senenin birinde miting yapıyor ve şu cümleyi kuruyor, Sevgili vatandaşlar bu düzen değişecek yakındır diyor, bir sessizlik anı oluşuyor ve bir vatandaş şöyle sesleniyor, Karaoğlan düzen değişecek anladık da bu düzülen ne zaman değişecek.

yanıt82
yanıt4
osman Öztürk:

Tabii canım arkadaşlarım o jadar liyakatlı ki 4 adet lokanta açınca huet yapıyorlar.lokanta yetmez kafe,bakkal d isterik...

yanıt9
yanıt1
Cafer Yavuz:

zihniyet değişmediği sürece hangi parti kazanırsa kazansın bu düzen böyle gider

298
6
yanıtYanıtla
Pole star:

Bu düzen böyle giderde bunlar acemi çıktı...

yanıt116
yanıt7
Murat Kara:

ne oldu burda atıp tutanlar buyrun

233
12
yanıtYanıtla
Mehmet Mirdeslioglu:

Onlar şimdi devekuşu taklidî yapıyor

yanıt155
yanıt9
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title