Haberler

Cumhur İttifakı ve seçmenlerine "Gerici, yobaz, hırsız" diyen CHP'li Murat Bakan'a tepki yağdı

Güncelleme:

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, katıldığı canlı yayında Cumhur İttifakı ve seçmenleri için ağır ifadeler kullandı. Seçimlerde ağır yenilgi aldıklarını söyleyen Bakan, "Silkilmemiz lazım. Düştüğümüz yerden kalkmamız ve mücadele etmemiz lazım. Aksi takdirde bu gericilere, yobazlara, hırsızlara, yağmacılara bu ülkeyi bırakmış olacağız" dedi. CHP'li Bakan'a sosyal medyada tepki yağdı.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın katıldığı canlı yayında Cumhur İttifakı ve seçmenleri için kullandığı sözler eleştirileri de beraberinde getirdi. "Silkilmemiz lazım. Düştüğümüz yerden kalkmamız ve mücadele etmemiz lazım. Aksi takdirde bu gericilere, yobazlara, hırsızlara, yağmacılara bu ülkeyi bırakmış olacağız" diyen CHP'li Bakan'a sosyal medyada tepki yağdı.

Genel seçimlerden mağlubiyetle ayrılan CHP'de parti içi tartışmalar devam ederken İzmir Milletvekili Murat Bakan'dan tepki çeken sözler geldi. Katıldığı canlı yayında seçim sonuçları üzerine konuşan CHP'li Murat Bakan, Cumhur İttifakı ve seçmenleri için ağır sözler sarf etti.

"GERİCİLER, YOBAZLAR, HIRSIZLAR"

Seçimlerde ağır yenilgi aldıklarını söyleyen Murat Bakan, "Silkilmemiz lazım. Düştüğümüz yerden kalkmamız ve mücadele etmemiz lazım. Aksi takdirde bu gericilere, yobazlara, hırsızlara, yağmacılara bu ülkeyi bırakmış olacağız. Evet seçimi kaybettik ama bunlara bırakmayacağız bu ülkeyi. Mücadelemize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"HALA DEPRESYONDAN ÇIKAMADIK"

Seçimden sonra büyük bir depresyona girdiklerini belirten Bakan, "Biz de muhalefet olarak ciddi anlamda kendi içimize birtakım tartışmalar yaşıyoruz. Bizim açımızdan ağır bir seçim yenilgisi aldık. Hala onun depresyonundan çıkamadık." diye konuştu.

CHP'li Murat Bakan'ın sözleri sosyal medyada da gündem oldu. Bakan'a sosyal medyada tepki yağdı.

Sosyal medya kullanıcılarından gelen tepkilerden bazıları şu şekilde:

CHP'li Murat Bakan'dan Cumhur İttifakı ve seçmenlerine ağır sözler

CHP'li Murat Bakan'dan Cumhur İttifakı ve seçmenlerine ağır sözler

CHP'li Murat Bakan'dan Cumhur İttifakı ve seçmenlerine ağır sözler

Kaynak: Haberler.com / Politika

Milletvekili Murat Bakan İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

girilmez:

aynada kendini görmüştür yahu hep mi cahil olur bu zihniyet yalan dolan algı ile bir yere varamayacaklarını hala anlamış değiller

112
55
yanıtYanıtla
Türk 182:

Asil yobaz sensin çünkü hala bu çağda ayrımcılık yaptiğin için cahil insan

98
48
yanıtYanıtla
selim duman:

bos adamlarsiniz n soylediginiz n dedihiniz n dusundunuz umrumuzda deil agziniz oynuyo ici bos kalp bos dunya bos ahiret ateeeeeeees yuruuuuüuuuuuuuuuuy

78
42
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

söylediklerinizin hepsi ve daha da fazlası millet ittifakını tarif ediyor. Tam tespit

56
17
yanıtYanıtla
Idris Bozkurt:

Gerici ve yobaz dediğin insanlar senin ülkenin insanları ey mahlukat... Bu insanlar şuanda senin yaşadığın ülkende ileri teknoloji adı altında IHA' ları, SiHA'ları, insansız savaş uçakları, savaş jetleri, helikopterler ve nice her türlü silah çeşitleri, yerli otomobiller ve her türlü sanayi gelişim ve teknoloji ürünlerini üretiyorlar.

48
19
yanıtYanıtla
ali tartan:

Tam da kendinden ve senin yandaşlarından bahsetmişsin insan da kendi kendine iltifat eder mi kardeşş

49
18
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Bunun affı olmaz tutuklanması ve birdaha serbest kalmaması lazım.

44
19
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

chp'yi çok güzel tarif etti güzel bir öz eleştiri

51
10
yanıtYanıtla
serdal mengüç:

Sen bunları birde vekil değilken söylesene.

46
12
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bakanın sözleri gayet açık burada ne akp ye nede akp ye oy verenlerler diye bir cümle kullanmamış dolayısıyla ne akp ye nede sayın seçmenlerine hakaret etmiş.. gericilere yobazlara hırsızlara yağmacılara bu ülkeyi bırakmayacağız demiş bundan kimsenin alınmaması lazım benim kanaatim akp de bu sözlerin tartışmasız arkasında durur zaten hangi parti olursa olsun seçmenlerin verdiği kararlara her zaman saygı duyulması gerekir burada seçmenlere ve akp ye saygısızca bir davranış bir kelime göremedim

17
41
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title