Haberler

CHP kulisleri bu haberi konuşuyor! Kılıçdaroğlu, kendisiyle ilgili "Gönlümüzün adayı" cümlesini yasakladı

Güncelleme:

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın önceki gün yaptığı "Gönlümün adayı kısmını kaldırıyorum, o 'gönlümüzün' kısmı kalktı. Artık CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu diye bir algı oturdu" sözlerinin ardından parti içinden çarpıcı kulis bilgisi geldi. İddiaya göre "Gönlümün adayı" kelimesini yasaklayan Kılıçdaroğlu, kurmaylarına "Kılıçdaroğlu CHP'nin adayı deyin" şeklinde talimat verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi dün Maltepe'de binlerce kişinin katılımıyla "Milletin Sesi Kılıçdaroğlu" mitingini gerçekleştirdi. Miting için muhalefet cephesinde "Adaylık ilanı gibi miting" yorumlarında bulunulurken, CHP kulislerinden çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

CHP kulisleri bu haberi konuşuyor! Kılıçdaroğlu, kendisiyle ilgili 'Gönlümüzün adayı' cümlesini yasakladı

"GÖNLÜMÜN ADAYI" SÖZÜ ARTIK YASAK

ODA TV'de yer alan habere göre Kılıçdaroğlu'nun söz konusu cumhurbaşkanı adaylığı sorulduğunda CHP'lilerden "gönlümün adayı" yanıtı geliyordu. İddiaya göre Kılıçdaroğlu "gönlümün adayı" sözünü yasakladı. Artık CHP'liler, Kılıçdaroğlu için "gönlümün adayı" açıklaması yapmayacak, "Kılıçdaroğlu CHP'nin adayı" diyecek.

CHP kulisleri bu haberi konuşuyor! Kılıçdaroğlu, kendisiyle ilgili 'Gönlümüzün adayı' cümlesini yasakladı

ENGİN ALTAY NE DEMİŞTİ?

Maltepe'deki Milletin Sesi mitingi öncesinde konuşan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Altay, "Eskiden 'gönlümüzün adayı Kılıçdaroğlu' deniyordu, o 'gönlümüzün' kısmı kalktı. Artık CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu diye bir algı oturdu" demişti.

Kaynak: ODA TV



Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Engin Altay Maltepe Haberler

500

Yorumlar (7)

ihtiyar:

Bu adam aday olursa Tayyipe veririm oyu Akp ye değil başka çare bırakmıyorlar insanlara

3
5
yanıtYanıtla
Metin ÇELENK:

Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybedip mevcut durumun devam etmesini arzuluyor sanki!!! Ne kadar ilginç bir ego savaşı bu

1
1
yanıtYanıtla
Sadık:

Başüstüne Kemal Bey, tek Adam.

2
0
yanıtYanıtla
Sadık:

Tek Adam ,yasaklar başladı ,hayırlı olsun

2
0
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

ümit özdağ haklıymış. mansur yavaşı sindirip bunu aday yapacaklar...

0
2
yanıtYanıtla
Gezgin:

Sen aday falan olmayacaksın bay kemal :) ne kemal, ne ekrem ne de mansur, bunların hiç biri aday olmayacak :) ona ajans karar verir sayın bay kemal, senin tercih edebileceğin bir şey değil bu :)

1
0
yanıtYanıtla
Ender Ocak:

ATATÜRK 'ÜN PARTİSİNİN MİTİNGİNDE NEREDE ATATÜRK POSTERİ AK PARTİ YAPSAYDI DÜNYALARI YIKARDINIZ KEMALİST KARDEŞLERİM

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title