Haberler

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yaptı: İmamoğlu CHP'nin başına geçmelidir

Güncelleme:

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçim sonuçlarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yaptı. Özcan, "Tarihi çağrımdır; Sayın İmamoğlu derhal CHP'nin başına geçmelidir. Nokta." ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na emekleri için teşekkür edip istifa çağrısı yaptı.

"İMAMOĞLU DERHAL CHP'NİN BAŞINA GEÇMELİDİR"

Seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özcan, "Kendisini yanıltan, özellikle ilk turda yanlış yönlendiren, o gitsin de biz gelelim diyen 3-5 zavallı, kendi menfaatlerini, ülke menfaatlerinin önüne koyan, yakın çevresindeki yalaka takım kaybetmiş ve ettirmiştir. Tarihi çağrımdır; Sayın İmamoğlu derhal CHP'nin başına geçmelidir. Nokta." ifadelerini kullandı.

"GURURUNUZLA İSTİFA EDİNİZ"

Özcan, Kılıçdaroğlu'nun partisinin genel merkezinde seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarının ardından da şu paylaşımda bulundu:

"Ben mi yanlış anladım? Sayın Kılıçdaroğlu devam mı dedi? İstediğin gibi muhalefeti organize ettin, kendini aday ilan ettirdin! İstemeyenler de bağrına taş basıp destekledi! Ama yeter. Lütfen bırakın, torunlarınızı sevin, 13 yıldır umut verdiniz. Bizi bu adama mahkum ettiniz. Lütfen şu koltuk sevdalısı, gücünü sizden alan zavallılara kalkan olmayın, onurunuzla, gururunuzla istifa ediniz! Kazananlara bırakın."

Kaynak: AA / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Bolu Belediyesi Tanju Özcan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Huseyin Dogan:

Rezil Bolu'da sanki birinci parti çıktı Kılıçdaroğlu istifa diyor sen istifa et

78
30
yanıtYanıtla
ali d:

tanju daha sert bir üslup bekliyorduk olmadı bak

87
10
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

İmamoğlu CHP nin tarihi hatası olur. Sonra demedi deme ibrahim...

77
7
yanıtYanıtla
TT:

Hayır daha kaybedilecek çok seçim var....

65
5
yanıtYanıtla
mahmut:

Bu adam bazen hoşuma gidiyor sert ve arkasını düşünemden konuşuyor.

49
8
yanıtYanıtla
Aslan Bey:

Hdp sevdası oldukça kaybetmeye mahkumsunuz. İmamoğlu talkshow için uygun

7
0
yanıtYanıtla
Selim Adanalı:

iyimisin sen imamoğlu daha kötü

6
0
yanıtYanıtla
Fatih Erdem:

Bu adam kendini ne sanıyor acaba

3
0
yanıtYanıtla
Hayri :

Bu chp liler çok gaza geliyor ya bir halka sorun imamoğlu sizin zannettiğiniz kadar populer bir tip değil seçimide ekrem olarak kazanmadı ortada bir rol model var herkez lider deyince kafasında onun gibi birini şekillendiriyor otoriter ciddi sert maalesef görünen bu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title