Haberler

Birol Aydın, Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu

Güncelleme:

AK Parti ve CHP'nin ardından Saadet Partisi de İstanbul adayını belirledi. Kulislere düşen bilgilere göre, İstanbul Milletvekili ve aynı zamanda parti sözcüsü Birol Aydın SP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Saadet Partisi, Aydın'ın adaylığını pazar günü duyuracak.

Saadet Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Birol Aydın'da karar kıldı.

SAADET PARTİSİ İSTANBUL ADAYINI BELİRLEDİ

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi partiler aday belirleme çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti'nin Murat Kurum'u, CHP'nin de Ekrem İmamoğlu'nu duyurmasının ardından Saadet Partisi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirledi.

BİROL AYDIN, KURUM VE İMAMOĞLU'NA RAKİP OLDU

Kulislere düşen bilgilere göre, parti sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Birol Aydın, Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduSaadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın

PAZAR GÜNÜ RESMİ AÇIKLAMA YAPILACAK

Saadet Partisi'nin, İstanbul adayını 28 Ocak Pazar günü saat 12.00'de Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak aday tanıtım toplantısında duyuracağı belirtildi.

BİROL AYDIN KİMDİR?

1969'da Gümüşhane Şiran'da doğan Birol Aydın, lisans eğitimini 1992-1997 yılları arasında Tunus Zeytune Üniversitesi Yüksek İslam Uygarlığı Fakültesi'nde tamamladı. Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği'nin çeşitli kademelerinde görev aldı.

2007-2014 yılları arasında (IYFO) Uluslararası Gençlik Forumu'nda Genel Merkez Yöneticisi olarak görev aldı. 2007'den itibaren (ESAM) Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi'nde, Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Siyaset hayatında Fazilet Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ve Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı gibi görevlerde bulunan Aydın, 2006 yılından bu yana Saadet Partisi GİK Üyesidir.

2010-2019 yılları arasında sırasıyla Teşkilat, Tanıtma, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Aydın, bugün Parti Sözcüsü olarak görevine devam etmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Milletvekili Birol Aydın İstanbul Aydın Sp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (7)

Yücel AtaBir:

Saadet ve iyi parti kendi adayını desterlerse imamoglu kaybeder şahsen ben ankarada mansur beyin kazanmasını isterim ama istanbulda imamoglunun yani hdp lilerin kaybetmesini isterim imamoglu hdp nin belediye içindeki yapılanmasına göz yumuyor mansur başkan öyle degil istanbul el degiştirmeli ankara degişmesede sıkıntı degil askere kurşun sıkana gül verenlerle olmaz en azından şehit aileleri üzülmesin

72
36
yanıtYanıtla
Alihaydar Gündoğan:

Al CHP yi vur AKP ye onu için oylar milli görüşün gerçek sahibine yani saadet partisine

yanıt3
yanıt3
Bilal UĞUZ:

İstanbul için bir degerdir Birol Aydın

28
58
yanıtYanıtla
esrefpasali:

oy bukucu deger...

yanıt0
yanıt0
osman tanik:

Şer bir olabiliyor ama müslümanım diyenler menfaat peşinde

24
17
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

ekremin gözlerine kan inmiştir uygusuzluktan. inşaallah gidecek, bol bol balık yesin karlı havada güzel oluyormuş.

10
8
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Bizene imamoglu düşünsün bizden saadet e oy gitmez

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title