Haberler

Bilecik Belediyesi Rüşvet Operasyonu Sonrası Görevden Uzaklaştırılan Semih Şahin İtiraz Etti

Güncelleme:

Bilecik Belediyesinde yaşanan rüşvet operasyonunun ardından geçici olarak görevden uzaklaştırılan Semih Şahin, Edirne ve Adana Büyükşehir Belediyelerini örnek göstererek, 'O belediye başkanları hala görevde de ben niye değilim' dedi.

Bilecik Belediyesinde yaşanan rüşvet operasyonunun ardından geçici olarak görevden uzaklaştırılan Semih Şahin, Edirne ve Adana Büyükşehir Belediyelerini örnek göstererek, "O belediye başkanları hala görevde de ben niye değilim" dedi.

Bilecik Belediyesine yönelik rüşvet operasyonunun ardından 25 Şubat 2022 tarihinden itibaren İçişleri Bakanlığı tarafından hakkında görevden uzaklaştırma kararı verilen ve partisi CHP'den ihraç edilen Semih Şahin, Bilecik Belediye Başkanlığı görevinden geçtiğimiz gün istifa etmişti. Yaşanan gelişmelerin kendisine bir kumpas olduğunu öne süren Şahin, "Edirne Belediye Başkanı 47 yılla yargılanmak üzere mahkemeye verildi. Ondan bir hafta önce Adana'da 9 kişi gözaltına alındı ve 5 memur tutuklu yargılandı. Ben de bir memur var mı tutuklu, yok. O belediye başkanları hala görevde de ben niye değilim. İşte bana karşı kurulan kumpas olduğunu buradan anlıyoruz" diye konuştu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bilecik Belediyesi Semih Şahin Bilecik Edirne Adana Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title