Haberler

Battal İlgezdi'nin istifasında yeni gelişme! Kılıçdaroğlu'ndan telefon geldi

Güncelleme:

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin istifasının ve tekrar aday gösterilmemesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. Bağımsız olma kararı alan İlgezdi'yi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun aradığı öne sürüldü.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile CHP'den istifa ettiğini duyurmuş, CHP'nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verenlerin tasfiye edildiğini öne sürmüştü. İlgezdi'yi Kılıçdaroğlu'nun arayarak istifa kararını doğru bulmadığını söylediği iddia edildi.

"KILIÇDAROĞLU ARADI, İSTİFAYI DOĞRU BULMADIĞINI SÖYLEDİ"

Gazeteci Barış Yarkadaş'ın sosyal medya hesabı üzerinden bildirdiği gelişmeye göre Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin CHP'den istifasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yarkadaş sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"KILIÇDAROĞLU, BATTAL İLGEZDİ'Yİ ARADI… CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün zehir zemberek bir açıklama yaparak partisinden istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi aradı ve 'İstifa kararını doğru bulmadığını, bu tavrın CHP'ye zarar verdiği'ni söyledi."

Battal İlgezdi'nin istifasında yeni gelişme! Kılıçdaroğlu'ndan telefon geldi

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Battal İlgezdi Ataşehir 3.Sayfa Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title