Haberler

Bakan Şahin'den İstifa Çağrılarına Cevap

Güncelleme:

Taner Uran'ın istifa çağrısı sorulan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Onlarla da görüşerek ve onların birçok talebini de yaparak bu süreci yönettik." dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Taner Uran'ın istifa çağrısı sorulan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Onlarla da görüşerek ve onların birçok talebini de yaparak bu süreci yönettik. Olmayan her şeyin, olan her şeyin karşılığını da yok etmenin doğru olmadığını düşünüyorum" dedi.

Bugün akşam saatlerinde Belek'ten Alanya ilçesine gelen Bakan Fatma Şahin, ziyaretinin sebebinin sorulması üzerine, "Dayımın oğlunun nişanını takacağız, o yüzden geldim" diye konuştu. NTV'de yaptığı açıklamaların ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Taner Uran'ın tepkisi ve istifa çağrısı sorulan Bakan Şahin, "Onlarla da görüşerek ve onların birçok talebini de yaparak bu süreci yönettik. Olmayan her şeyin, olan her şeyin karşılığını da yok etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Onlarla yine görüşmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Uludere'deki hava saldırısında hayatını kaybedenler ve Hrant Dink'in şehit kabul edilmeleri konusunda aynı fikirde olup olmadığı sorusu üzerine ise Bakan Şahin, "Dün gerekli açıklamayı yaptım zaten" dedi.

Bakan Şahin, dayısının oğlu olan makine mühendisi Fatih Güven ile nişanlısı Emine Can'ın nişan törenine katıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

- ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fatma Şahin Taner Uran Türkiye Politika Güncel Haberler

title