Haberler

Bahçeli, Akbelen'deki eylemcilere verdi veriştirdi: Her alçaklığa teşebbüs ettikleri açıktır

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muğla'da maden sahasında yapılan ağaç kesimini protesto eden eylemcilere tepki gösterdi. Bahçeli, "Günbegün eriyen bir partinin ve marjinal yedeklerinin Akbelen'den bir Gezi Parkı kalkışması çıkarmak için her alçaklığa tevessül ve teşebbüs ettikleri açıktır." dedi.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli yerel seçimlere yönelik yazılı bir açıklama yaptı. Muğla Akbelen'deki eylemler hakkında değerlendirme yapan Bahçeli, "Günbegün eriyen bir partinin ve marjinal yedeklerinin Akbelen'den bir Gezi Parkı kalkışması çıkarmak için her alçaklığa tevessül ve teşebbüs ettikleri açıktır." ifadelerini kullandı.

"PROVOKATÖRLERİN TAHRİP ÇALIŞMASI GÖZÜMÜZDEN KAÇMADI"

MHP lideri açıklamasında, Muğla'daki Yeniköy ve Kemerköy termik santrallerinde, maden sahasının ağaç kesilerek genişletilmek istenmesine yönelik tepkilere de değindi. "Muğla Akbelen'de başta CHP Genel Başkanı olmak üzere, nöbetçi provokatörlerin günlerdir iç huzuru tahrip çabası gözümüzden kaçmamıştır." diyen Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"HER TÜRLÜ ALÇAKLIĞA TEŞEBBÜS ETTİKLERİ AÇIK"

"Günbegün eriyen bir partinin ve marjinal yedeklerinin Akbelen'den bir Gezi Parkı kalkışması çıkarmak için her alçaklığa tevessül ve teşebbüs ettikleri açıktır. Ortak aklın sükûtuyla beraber sinerjisini ve siyaset dengesini kaybedip yoğun iç kargaşanın tutsağı haline düşen ve hatta kongresini dahi yapmaktan aciz olan CHP yönetiminin her konuda krize oynadığı görülmektedir.

Bahçeli, Akbelen'deki eylemcilere verdi veriştirdi: Her alçaklığa teşebbüs ettikleri açıktır

"SORUMSUZLUK VE ŞUURSUZLUK ÖRNEĞİDİR"

Muğla Akbelen'de FETÖ ve PKK iltisaklı kriminal tiplere eylem alanı açan, sözde çevreci örgütlere çanak tutan, yasa dışı sol gruplarla kol kola girip olay çıkarmak için fırsat kollayan CHP yönetimi, siyasi komaya girmesine neden olan yüksek tansiyonu bir kanaldan Türkiye'ye yaymanın çabasındadır. CHP Genel Başkanı'nın etrafı çevrelenmiş, aleyhine olacak şekilde çember gittikçe daralmışken Akbelen'de boy göstermesi başka bir sorumsuzluk ve şuursuzluk örneğidir."

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Devlet Bahçeli Muğla MHP Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM İLK FRAGMAN CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını Asuman'ın uygunsuz görüntüleri yayılıyor... 1 Mayıs'ta İstanbul'da Hangi Yollar Trafiğe Kapalı Olacak? 30 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Serkan kimdir? #128104 Serkan Samur kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm 2 fragmanı izle! #128250 Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? 30 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? THREADS KAPANDI MI? Threads neden kapandı, ne zaman açılacak? Bülent Arınç'ın Özgür Özel ile anısı ne? Bülent Arınç Özgür Özel'i neden övdü? Gerard Depardieu kimdir? Gerard Depardieu neden gözaltına alındı? Fatih Terim geri mi dönüyor? Panathinaikos, Fatih Terim ile yolları ayırdı mı? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? 30 Nisan 2024 Müge Anlı, Kaan Çam olayında son durum ne? Kaan Çam bulundu mu? Müge Anlı 30 Nisan bölümünde ne oldu? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? MİKE TYSON VE JACK PAUL RİNGE ÇIKIYOR! Mike Tyson ve Jack Paul dövüş kuralları ne? MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar?
500

Yorumlar (12)

Yahya Öksüz:

sayın bahcelı sıyası partın var tabalasın da mhp yazıyor bır kerede akp elestır bu olmadı de .haksız.bıle olsan de .bızde.mhp.dıye bır parti varmıs diyelim

103
26
yanıtYanıtla
Kuman:

Senin emrindeyiz Türkmen beyim! Ne ders

18
106
yanıtYanıtla
aristoteles:

yaşlı ihtiyar insanlara konuştuğı kelimelere bak insanlar fölfesinde oturdukları agacları cevresini koruyor yazıklar olsun

75
22
yanıtYanıtla
sanane:

sen sanki çok şuurlusun ya,80 yaşına gelmiş hala konuşuyor jony tony mony :))

80
14
yanıtYanıtla
Cevdet Karaduman:

Senin bu ülkeye ne ne faydan var acaba emir eri.

65
13
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Bahçeli % 100 Haklı...

8
20
yanıtYanıtla
KUL HAKKI:

Direnişçi ne demek ? Bu insanlar direnişçi mi ?

22
4
yanıtYanıtla
Mahmut Ünver:

07062013 tarihli bahçeli konusması devamı Tunus'tan dönüşünde İstanbul Hava Limanı'nda yaptığı konuşmada kullandığı üslup yine keskin, yine tehlikeli ve yine hoşgörüsüz olmuştur. Başbakan'ı karşılamaya giden kalabalıkların gece yarısı attığı sloganlar, yaptıkları tezahüratlar tam bir saflaşmanın ve düşman kamplarına ayrılmanın ürünüdür."

2
0
yanıtYanıtla
Mahmut Ünver:

07.06.2013 tarihli bahçelinın gezi parkı hakkındaki tav bakınız. devamı bu iktidara demokratik faturayı kesmelidir. Şiddet ve toplumsal başkaldırıyla hiçbir sorunumuz kalıcı şekilde çözülemeyecek, hiçbir meselenin üstesinden gelinemeyecektir. Ancak Başbakan Erdoğan hala gelişmeleri anlayamamış, tepkileri fark edememiş ve rest çekerek vaziyeti kurtarmaya yönelmiştir. Tunus'tan dönüşünde İstanbul Hava Limanı'nda yaptığı konuşmada kullandığı üslup yine keskin, yine tehlikeli ve yine hoşgörüsüz olmu

1
0
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

Insan, Hayvan ve en önemlisi vatani sevmeyen

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title