Haberler

Ankara kulislerini hareketlendiren Muharrem İnce iddiası! CHP kurmaylarından teklif gidecek

Güncelleme:

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin CHP listelerinden milletvekili adayı gösterilebileceği iddia edildi. Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden bazı eski CHP'li başkanların İnce'nin listelere dahil edilmesi konusunda ricacı oldukları ve Kılıçdaroğlu'nun da bu teklife olumlu yanıt verdiği öne sürüldü. Bugünlerde CHP temsilcilerinin Memleket Partisi ile temasa geçmesi bekleniyor.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na geçtiğimiz günlerde CHP'nin eski Genel Başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin ile eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın tarafından gerçekleştirilen tebrik ziyaretiyle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

"MUHARREM İNCE'Yİ ADAY GÖSTERELİM"

Görüşme sırasında Öymen ile Çetin'in, Kılıçdaroğlu'na Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin CHP listelerinden milletvekili adayı olarak gösterilmesini teklif ettikleri öne sürüldü.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TEKLİFE OLUMLU YANIT

İki ismin "Bu kadar parti ile ittifak yapıyorsunuz. Onlara milletvekili kontenjanı veriyorsunuz. Muharrem İnce de CHP'nin öz evladı. Onu da bir şekilde CHP listelerine dâhil ederseniz çok iyi olur" teklifini Kemal Kılıçdaroğlu'nun olumlu karşıladığı, bugünlerde CHP temsilcilerinin Memleket Partisi ile temasa geçmesi bekleniyor.

İNCE: DEREYİ GÖRMEDEN PAÇALARI SIVAMAM

Muharrem İnce'nin tv100'den gazeteci Erdoğan Aktaş'ın gündeme getirdiği iddiaya ilişkin "Dereyi görmeden paçaları sıvamam" şeklinde yanıt verdiği öğrenildi. Ancak taraflar anlaşırsa İnce cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'yi ve Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini açıklayacak.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Milletvekili Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Memleket Partisi Millet İttifakı Muharrem İnce Milletvekili Ankara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (35)

Y Sarı:

İnce de CHP’ye dahil olursa. BİRİSİ çok zor durumda olacak. Dikkat kaçabilir!

206
174
yanıtYanıtla
Yücel AtaBir:

Karabag savaşında agzını açıp azerbaycanın yanındayız diyemeyen kılıçtarogluna 1000 oyum olsa 1 tane vermem

232
101
yanıtYanıtla
Emre Guler:

çok gerek yok vermesen de olur zaten

yanıt28
yanıt92
MIHTAR:

Bunların hepsini tek tek hatırlatacak sayın erdoğan.

yanıt61
yanıt61
Erol Birol :

senin gibiler vermesin zaten istemiyoruz

yanıt9
yanıt53
bekir yapici:

azerbaycan halki degil ama ikdidari Türkiye halkinin yanindami saniyorsunuz dogal gazi bile bize diger ülkelerden pahaliya satiyor.

yanıt3
yanıt14
Carsambali:

Sonucta hepsi Erdogan'in karsisina gececekler...%60 oylari olur,Erdogan ile mhp nin oyu %40 belki..mhp bile Erdogan'i her an birakabilir..Erdogan secimlerde tek basina kalacak..ust akil boyle istiyor bu sefer..

117
184
yanıtYanıtla
Ibrahim Ozturk:

Valla akp seçmeni olarak inceyi hep taktir etmişimdir her masada keşke her solcu böyle ulusalcı olsa demiştim bu seçimde kk ye o kadar laf söyledikten sonra desteklerse gözümden düşer mesele oy meseleside değil ulusal solcu istiyoruz gerçek atatürkçü

178
85
yanıtYanıtla
Emre Guler:

ozaman suleyman bey ve devlet bahcelı ıcın de aynı seylerı soylemen gerek lı 4 sene once cok sallamıslar dı cumhurbaskanına

yanıt28
yanıt63
Misafir_Konusmaci:

sağ sol kafasından cıkamıyoruz gitti ya milliyetci olmalıyız kendimizi dusunmeliyiz menfaatlerimizi ortaya koymalıyız.

yanıt2
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title