Haberler

AK Partili Külünk'ten Merve Dizdar'ı tebrik eden Bakan Ersoy'un eşine tepki: CHP'li eşi gibi, kabul edilemez

Güncelleme:

Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında ödül, Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kuru Otlar Üstüne'deki performansıyla Merve Dizdar'a destek veren Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un paylaşımını alıntılayan AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk, "Galiba CHP'li bir vekilin eşi gibi. Ülkemizi bütün dünya önünde aşağılayan birine sosyal medyadan destek vermesi kabul edilemez" notunu düştü.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Metin Külünk, Merve Dizdar'ı tebrik eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un eşini eleştirdi.

"BÜYÜK ALKIŞLAR SANA MERVE DİZDAR"

Pervin Ersoy, Instagram hesabındaki paylaşımında Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında ödül alan Merve Dizdar ve film ekibinin fotoğrafının üzerine "Büyük alkışlar sana sevgili Merve Dizdar" notunu yazdı.

"CHP'Lİ BİR VEKİLİN EŞİ GİBİ"

Ersoy'un paylaşımını alıntılayan Külünk, "Galiba CHP'li bir vekilin eşi gibi. Ülkemizi bütün dünya önünde aşağılayan birine sosyal medyadan destek vermesi kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

İşte Külünk'ün o paylaşımı;

AK Partili Külünk'ten Merve Dizdar'ı tebrik eden Bakan Ersoy'un eşine tepki: CHP'li eşi gibi, kabul edilemez

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Bilge Ceylan Kuru Otlar Üstüne Mehmet Nuri Ersoy Film Festivali Merve Dizdar Metin Külünk AK Parti Dünya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

sade vatandaş:

kimse bu ülkeyi kötülemiyor size söylenen eleştirileri bu memlekete ediliyormuş gibi algı yaratmayın herkes sizi pohpohlamaya mecbur değil

265
224
yanıtYanıtla
Rafflesia:

Ülkenin gündemi bütün dünyanın gözünde zaten. Hem kadın olmayan birşeyi söylemedi. Biraz kendimizi düzeltelim demiyorlarda hala millete sayma peşindeler. Allah ıslah etsin sizi

28
14
yanıtYanıtla
Cevap :

Ne olacaktı başı kapalı uzaylı gibi mi görünseydi sayın külünk. :))

19
22
yanıtYanıtla
Hasan Basri Aksu:

sade vatandaş merve dizdar ne demiş okudunmu ak parti ile ilgili birşey söylemiyor geri kalmış ülkem diyor dangaloz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title