Haberler

AK Parti Uşak Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, partilerinin Türkiye'de ve dünyada tarih yazdığını, yapılamaz denilen birçok projeyi hayata geçirdiğini söyledi. AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, 31 Mart yerel seçimlerine odaklanacaklarını belirtti. AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, Uşak'ı AK Parti renklerine boyayacaklarını ifade etti. AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, yerel seçimlerin önemine dikkat çekti.

Ak Parti Uşak Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki toplantıda konuşan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, partilerinin Türkiye'de ve dünyada tarih yazdığını, yapılamaz denilen birçok projeyi hayata geçirdiğini söyledi.

AK Parti'li olmanın birçok sorumluluğu da beraberinde getirdiğini aktaran Güneş, önceki yerel seçimlerde kentteki 11 belediyenin 10'unu aldıklarını, 31 Mart'taki yerel seçimlerde de tüm belediyeleri almayı hedeflediklerini belirtti.

AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul, AK Parti teşkilatları olarak bir seçimin tamamlanmasının hemen ardından diğer seçimin çalışmalarına başladıklarını anlatarak, şöyle devam etti:

"Bundan sonra 31 Mart'a kadar bize uyumak haram. Oturacağız, kalkacağız, düşüneceğiz, her dakikamızı, her vaktimizi 31 Mart seçimlerini kazanma üzerine kuracağız. Bu bizim boynumuzun borcu. Çünkü Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bize Uşak'tan güçlü bir zafer beklediğini söyledi. Bu teşkilat da buna hazır Allah'ın izniyle."

AK Parti Uşak Belediye Başkan adaylığı açıklanan mevcut Başkan Mehmet Çakın, hayata geçirdikleri ve devam eden projeleri anlattı.

Yerel seçim için gece gündüz demeden çalışacaklarını dile getiren Çakın, şunları kaydetti:

"Atalarımın doğduğu, büyüdüğü, yaşadığı şehre hizmet etmek son derece şerefli bir iş. Bir an bile bunun aksini düşünmedim. Bu kutsal görev emanet edildiğinden dolayı da her zaman büyük bir gurur duydum. Bu işi hakkıyla layığıyla yerine getirmek, gece başımı yastığıma koyduğumda rahat bir şekilde uyuyabilmek için var gücümüzle çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Uşak'ı yine AK Parti renklerine boyayacağız. Elbette aynı şekilde 10 diğer belediyemizi, ilçelerimizle, beldelerimizle birlikte bunu başaracağız."

AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar da yerel seçimlerin önemine değinerek, o güne kadar herkesin çok çalışması gerektiğini söyledi.

Kaynak: AA / Politika

Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Fahrettin Tuğrul Mehmet Çakın İsmail Güneş Milletvekili AK Parti Türkiye Güneş Uşak Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title