Haberler

AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Cemil Akbaş Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı Cemil Akbaş, Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye'nin değil, tüm Türk dünyasının, İslam âleminin ve mazlumların da cumhurbaşkanı olduğunu belirtti.

Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı Cemil Akbaş, Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye'nin değil, tüm Türk dünyasının, İslam aleminin ve mazlumların da cumhurbaşkanı olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendiren Başkan Akbaş, Cumhuriyet tarihinde ilk kez halkın kendi oylarıyla ve büyük bir teveccüh gö6stererek 12. Cumhurbaşkanı olarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seçtiğini anlattı. Çatı adayı olarak takdim edilen CHP+MHP+12 partinin desteklediği söylenilen projenin halk tarafından tasvip görmediğini ve milletin, "Milletin Adamı"nı cumhurbaşkanı seçtiğini belirten Akbaş, "Milletin değerlerini savunan insanımızla barışık, Türkiye'yi lider ülke yapacak olan bugüne kadar da en güzel hizmetleri ülkemize getiren Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı ülkemize hayırlı olsun. 10 Ağustos da "Yeni Türkiye, Güçlü Türkiye" yolunda büyük bir adım atılmıştır. Vatandaşlarımız bugüne kadar yapılan hizmetleri takdir etmiş, her türlü provokasyona, iftira ve karalama kampanyalarına pirim vermemiş, başbakanına sahip çıkmıştır. Milletin aklıyla, ferasetiyle alay edenler bu seçimlerde de milletimizden büyük bir tokat yemişlerdir. Bütün Türkiye de olduğu gibi Sandıklımızda da Ak Parti Teşkilatımız tüm kademeleriyle çalışmış ve Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 65 oranında Sandıklı tarihinin en yüksek oy desteğinin alınmasını sağlamıştır. Öncelikle bu başarıda emeği geçenlere, halkımıza sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum" dedi - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cemil Akbaş Sandıklı Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title