Haberler

AK Parti'nin seçimi kaybettiği Sancaktepe'de iftar çadırı neden kapatıldı? Belediyeden açıklama var

Güncelleme:

İstanbul Sancaktepe'de belediye tarafından kurulan iftar çadırının dün akşam açılmaması büyük yankı uyandırdı. Konuyla ilgili "Seçimi kaybettikleri için halkı cezalandırıyorlar" şeklinde yorumlar yapılırken Sancaktepe Belediyesi'nden Haberler.com'a bir açıklama geldi.

İstanbul'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin yüzde 50.59 oy oranı ile kazandığı Sancaktepe'de dün akşam iftar çadırının açılmaması büyük tartışma yarattı. Uzun yıllardır AK Parti'nin yönetiminde olan ilçede iftar çadırının açılmaması "Seçimi kaybettikleri için halkı cezalandırıyorlar" yorumlarını da beraberinde getirdi.

AK Parti'nin seçimi kaybettiği Sancaktepe'de iftar çadırı neden kapatıldı? Belediyeden açıklama var

HABERLER.COM MESELENİN ASLINI ARAŞTIRDI

Araştırmacı gazetecilik ilkesini şiar edinen Haberler.com, konuyla ilgili Sancaktepe Belediyesi yetkilileriyle iletişime geçerek meselenin aslını sordu. Seçimi kaybettikleri için çadırı kapattıkları iddialarını kesin bir dille yalanlayan belediye yetkilileri, "İftar çadırında görevli arkadaşlarımız seçim gecesi geç saatlere kadar çalıştı. Dün de idari izinli sayıldıkları için iftar çadırımızı açamadık. Bugün çadırımız açıktır. Bütün ilçe halkını bekleriz" şeklinde bir açıklama yaparak tartışmalara noktayı koydu.

AK Parti'nin seçimi kaybettiği Sancaktepe'de iftar çadırı neden kapatıldı? Belediyeden açıklama var

KURULUŞUNDAN BU YANA AK PARTİ YÖNETİMİNDEYDİ

2008 yılında idari alanda değişiklik yapılarak, Ümraniye İlçesine bağlı Sarıgazi ve Yenidoğan beldeleriyle, Kartal ilçesine bağlı Samandıra beldesi birleştirilerek ilçe yapılan Sancaktepe, kurulduğu tarihten bu yana AK Parti'nin yönetimindeydi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Sancaktepe AK Parti İstanbul İftar Yerel Haberler Politika Güncel Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

500

Yorumlar (43)

mehmet türkel:

Kılıf hazır sanki ahçılar sandık görevlisiydi yersen. tepki geri adım attırdı.

496
215
yanıtYanıtla
uğur Ugi:

Belediye çalışanlarını seçim çalışmalarında görevlendiremezsiniz.

348
99
yanıtYanıtla
mstfa Uygr:

Abi Mersin de Vahap Seçer neden alayını kullandı personelin,imamoğlu neden kullandı,kullanmayan belediye var mı iktidar muhalefet farki yok,şu yanlı yorumlari bırakın.

yanıt188
yanıt43
AkliFikri Net:

Kartal köprüsünde , yaklaşık 30 gün boyunca tanıtım yapan ve hediyeler dağıtan kartal / ibb personeli de dahil mi?

yanıt113
yanıt19
Bülent yavuz:

Bakanlar görevlendirilebilir sadece????

yanıt54
yanıt15
Yusuf ODEMIS:

Yalan damarlarında geziyor

231
92
yanıtYanıtla
musti. demir:

Oyu verdikkerinden islesinler iftar yem gini namkorler iyi yapmislwr

103
190
yanıtYanıtla
GÖKHAN UZUNALİ :

Önce bi ilk okula yazıl sen istersen !

yanıt197
yanıt44
Mülayim sert:

AKP'li olduğun belli çok kültürlüsün yazdığın yazıdan anlaşılıyor

yanıt0
yanıt1
Kurt bey:

Büyütmeye gerek yok kim kazndiysa devam etsin

202
20
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title