Haberler

Aylık gelir için 16 bin TL şartı olan TOKİ kampanyasından AK Partili vekile arsa çıktı

Güncelleme:

Kampanya şartlarına göre aylık gelirinin 16 bin TL'nin altında olması gereken TOKİ'nin "İlk Evim Arsa Projesi" kampanyasında AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi'ye arsa çıktı. Çelebi, Ankara'da kirada oturduğunu ve kampanyaya milletvekili olmadan önce başvurduğunu söyledi.

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) 'İlk Evim Arsa Projesi' kampanyası kapsamındaki çekilişi önceki gün yapıldı. AK Parti Ankara Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Kurtcan Çelebi'ye Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Bezirhane - Cimşit Mahallesi'nden arsa çıktı.

AYLIK GELİRİN 16 BİN TL ALTINDA OLMASI GEREKİYOR

'İlk Evim Arsa Projesi' kampanyasından yararlanmak için aylık 16 bin TL'nin altında gelirinin bulunması; kendisinin, eşinin ve çocuklarının üzerine ev ya da ev yapılabilecek arsa ve arsa payının olmaması gerekiyor.

TARTIŞMALAR SONRASI SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Çelebi, Ankara'da kirada oturduğunu ve milletvekili olmadan önce kampanya için başvurduğunu söyledi. Çelebi "Vekil olmadan önce başvurum vardı. Çıkıp çıkmadığını bilmiyorum" dedi.

AK Parti Milletvekili Kurtcan Çelebi, TOKİ'nin 'İlk Evim Arsa Projesi' Kampanyasından Arsa Sahibi OlduAK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi.

"ŞU ANDA KİRADA OTURUYORUM"

Başvuru için 16 bin TL'nin altında aylık gelire sahip olmak gerektiği hatırlatılan Çelebi "Milletvekili seçilmenizden önce aylık geliriniz 16 bin TL'nin altında mıydı?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Kendi şirketimde sigortalı olarak çalışıyorum. Şirket ortağımın üzerine. Ben sigortalı görünüyorum. Muhtemelen öyle, şartlar uyuyordur. Şu an kirada oturuyorum. Üzerimde herhangi bir şey yok" dedi.

ARAYIP FERAGAT ETMİŞ

Sözcü'den İsmail Saymaz'ın haberine göre TOKİ'den çıkan arsa için nasıl bir tasarrufta bulunacağı sorusuna AK Partili Çelebi "Şu anda böyle bir ihtiyacımız yok" yanıtı verdi. TOKİ'yi aradığını belirten Çelebi "TOKİ'den ilgili kişiler bana arsanın çıktığını söylediler. Bu haktan feragat ettiğimi kendilerine söyledim" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kurtcan Çelebi Milletvekili AK Parti Ankara Çelebi Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (74)

Oğuzhan Y:

yalan,haram içlerinde yer yapmış. Şirket sahibi kendi şirketinde 16 Bin Tl altında maaş ile çalışan görünüyor.tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenler bundan önce perişan oldu,bundan sonrada olacaktır.

1172
134
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Sen git imamoglunuzu sorgula tüyü bitmemisin hakki ondami degilmi diye

yanıt77
yanıt544
Alkurt:

Söyle mi anlayalim, Toki Evleri yapiyor ve yanlizca kendi aralarinda paylasiyorlar, yaziklar olsun.

yanıt461
yanıt40
Mesut Aydın:

Şaşırdık mı? Hayır. Peki bu durum vekili utandırmış mıdır? O da Hayır.

824
33
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Hep bu İmamoğlu

yanıt71
yanıt162
Selim Güler:

Feragah etmis adam miletvekili olduktan sonra .Sen git imamoglunu sorgula tasaruf diye kendimi yemis bir bak hele at su gözlüklerini .Tüyü bitmemisin hakki ondami diye.

yanıt43
yanıt303
birgörüş:

Şakamısınız oğlum. Adam vekil olmadan başvuru yapmış şimdi de bu hakkını iade etmiş. istemiyor. hala utanmışmı falan diyorsun.

yanıt2
yanıt2
Gokay Ergul:

Dİn Allah kitap korkunuz varsa artık yolsuzluk yapmayın makamı torpil için kullanmayın

580
18
yanıtYanıtla
Alkurt:

GÖKAY HAKLISIN, KURAN DIYOR KI, DIKKAT EDIN SIZI ALLAH DIYEREK HERSEYE ALDATMASINLAR...BIZ KURANI ANLADIGIMIZ DILDE OKUMADIGIMIZ SÜRECE BU SIKINTILAR HEP OLACAKTIR.

yanıt147
yanıt10
Bilge Tanrıöver :

Senarist ,Yöneten ,oynayan tek kişilik tiyatro

395
14
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title