Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Pulcu, Hemşirelerle Bir Araya Geldi

AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Ali Pulcu, Hemşireler Haftası kapsamında hemşirelerle kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Ali Pulcu, Hemşireler Haftası kapsamında hemşirelerle kahvaltıda bir araya geldi. Şuan görev yapan hemşirelerin çok şanslı olduğuna dikkat çeken Pulcu, "Türkiye sağlık konusunda çok ilerledi. Biz parti olarak bu konuda çok ciddi adımlar attık" dedi.

Kartal'da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Ali Pulcu, kahvaltıda hemşirelerle bir araya geldi. Pulcu, hemşirelerin sağlık sorunları ile ilgili görüşlerini dinledi. Hemşirelerin çok kıymetli bir mesleği olduğuna dikkat çeken Pulcu, "Şöyle şanslı bir durumdasınız. Türkiye sağlık konusunda çok ilerledi. Biz parti olarak bu konuda çok ciddi adımlar attık diye güvenle rahatla bunu söyleyebiliyoruz. ve vatandaşın da en memnun olduğu hizmetlerden biri sağlık konusunda sizlerden gördüğü güler yüz, hastanelerde gördüğü memnuniyet" şeklinde konuştu.

Bir eczanede yaşadığı anısını anlatan Pulcu, 13 yıl önce 65 liraya satılan bir ilacın şuan 9 buçuk liraya satıldığını ve eskisi gibi ilaç kuyruklarında beklenmediğini söyledi.

Şimdilerde vatandaşın ilacının evine kadar teslim edildiğini vurgulayan Pulcu, "Sağlık sektörünü biliyorsunuz. Ama siz güzel bir dönemde yaşıyorsunuz. Hastanelerin hijyeni güzel, alt yapısı güzel, hasta memnuniyetimiz çok çok yüksek. Bu kadar kısa zamanda bu işlere bu kadar vakit ayırıp bunları yapmamız AK Parti için iyi bir meseledir" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Ali Pulcu Ak Parti İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title