Haberler

AK Parti'li Sürekli, CHP'li Yücel ve Özuslu'nun 9 Eylül kutlamalarındaki söylemlerine tepki gösterdi

Güncelleme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İl Başkanı Deniz Yücel ile Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Mustafa Özuslu'nun İzmir'in kurtuluş günü etkinliklerinde yaptıkları konuşmalarda AK Parti'ye yönelik eleştirilerine tepki gösterdi.

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İl Başkanı Deniz Yücel ile Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Mustafa Özuslu'nun İzmir'in kurtuluş günü etkinliklerinde yaptıkları konuşmalarda AK Parti'ye yönelik eleştirilerine tepki gösterdi.

Sürekli, yaptığı yazılı açıklamada, Yücel ve Özuslu'nun İzmir'in özel gününde yaptıkları eleştirilerin günün ruhuna uymadığını savundu.

CHP'lilerin diğer milli gün ve bayramlarda da benzeri tutumu takındığını ileri süren Sürekli, "Milli gün, maneviyat tanımıyor, siyaset yapıyorlar. Bahsettikleri şaşılık, asıl kendilerinin yaklaşımında. 9 Eylül gibi milli mücadelenin simgesi bir tarihin tek sahibi değiller. Bu tarih hepimizin, bu zaferler hepimizin onuru." ifadelerini kullandı.

AK Parti hükümetlerinin İzmir'e yaptığı yatırımların ortada olduğunu, son olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Tarihi Alsancak Tekel Fabrikasını sanat ve cazibe merkezi haline dönüştürecek yatırımı açıkladığına işaret eden Sürekli, şunları kaydetti:

"Özetle biz çalışıyoruz, onlar laf üretiyor. CHP'li belediyelerin önünü açacak her adımı atıyoruz. Bunun sayısız örneği var. Hal böyleyken 9 Eylül gibi bir günü siyasi fırsata çevirmek uğruna haksız, dayanaksız suçlamalarda bulunmak, milleti kutuplaştırmaya çalışmak hiç doğru değil. AK Parti, Cumhuriyet tarihinin en büyük reformlarını, yatırımlarını hem ülkemizde hem İzmir'de gerçekleştirdi. Bakanlıklarımızın şehrimize bu süreçte yaptığı yatırımların karşılığı neredeyse 115 milyar lira. Bunları yok saymak, hele ki milli bir kutlamada tersini dile getirip siyasi malzeme yapmak hazımsızlık ve çaresizliğin sonucudur."

CHP'li yerel idarecilerin "AK Parti'nin İzmir'e deli gömleğini giydirmeye çalıştığını" söylemesinin trajikomik olduğunu savunan Sürekli, "Az kaldı, İzmirliler o gömleği trafikte yaşadıkları çile nedeniyle giyecek. Pis kokan Körfez, mikrop yuvası haline getirdikleri dereler, kapatamadıkları çukurlar, kan ağlayan alt yapı sorunları, çalıştıramadıkları tesisler nedeniyle giyecek. İdeoloji siyasetini bıraksınlar, İzmir'in sorunlarını çözsünler. Biz ihtiyaç duyduklarında buradayız. Hep buradaydık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi AK Parti Eylül İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title