Haberler

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Memur-Sen'i ziyaret etti

Güncelleme:

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın'ı ziyaret etti. Ankara'daki memurların ve bürokratların sorunlarını konuştuklarını söyleyen Altınok, trafik ve ulaşım problemlerini ele aldıklarını belirtti.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara'da problemler çığ gibi büyüyor. Ciddi bir trafik problemi var. Ciddi bir ulaşım problemi var" dedi.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın'ı ziyaret etti. Memur- Sen Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmenin ardından açıklama yapan Altınok, Ankara'daki memurların ve bürokratların sorunlarını konuştuklarını söyledi. Altınok, "Ankara bir memur şehri, bürokrat şehri olarak biliniyor; çünkü devletimizin, ülkemizin başkentidir. Ankara'da çok sayıda memurumuz, bürokratımız var. Dolayısıyla bugün Memur- Sen'i ziyaret ettik. Ankaramıza ne yapabiliriz, memurlarımızın, bürokratlarımızın Ankara'da ne beklentileri var? Biz, herkesi dinleyerek taleplerini alarak ki tabii bir de Ankaralılar vekaleti verdiği takdirde sokakta olacağız. Ankara'da problemler çığ gibi büyüyor. Ciddi bir trafik problemi var. Ciddi bir ulaşım problemi var. Bunları konuştuk. Talepleri aldık. Bir kısmını yazdık" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Turgut Altınok Ali Yalçın Memur Sen Ankara Memur Ulaşım Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title