Haberler

Ağbaba'dan Malatya Belediye Başkanı Çakır'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, merkez ilçe başkanı Abdulvahap Ayzabar ve partisinin bazı yöneticileriyle birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, merkez ilçe başkanı Abdulvahap Ayzabar ve partisinin bazı yöneticileriyle birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyarette yaptığı konuşmada, "Malatya'da yaşayan bütün hemşehrilerimizin daha sağlıklı daha huzurlu bir ortamda, daha sorunsuz bir şehirde yaşamaları için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz" dedi.

Göreve geldikleri günden beri istişareye açık olduklarını belirttiklerini anlatan Başkan Çakır, şöyle konuştu: "Çalışmalarımızla ilgili önerilere, fikirlere açık olduğumuzu, bunları projelendirme aşamasında da dikkate alacağımızı her zaman ifade ediyoruz. Bugüne kadar gerçekten Malatya'mızda önemli çalışmalara imza attık. Ama daha da ne yapabiliriz, bunun çabası içerisindeyiz"

Milletvekili Veli Ağbaba'ya çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Çakır, şunları söyledi: "Bizlerle ilgili tabi zaman zaman halktan gelen istek, talepleri iletiyorsunuz, bunları da dikkate alıyoruz"

Çakır, Malatya'da yaşayan herkesin hizmetinde olduklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz bu şehirde yaşayan herkesin hizmetindeyiz. Burada hizmet için varız. O açıdan da en güzel hizmeti açık şeffaf bir şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Bundan sonraki süreçte

her zaman istişareye açık olduğumuzu belirtiyorum"

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın problemlerini konuşmak ve düşüncelerini aktarmak için Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ettiklerini belirterek, "Malatya'nın daha güzelleşmesi için hepimizin elbirliğiyle çalışması, işbirliği yapması gerekiyor" dedi.

Malatya'da şu an büyükşehir konusunun tartışıldığını ifade eden Ağbaba, Malatya'ya sadece şehir anlamıyla bakılmaması gerektiğini anlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Malatya'yı sadece şehir anlamıyla başka yerle karşılaştırırsak haksızlık yapmış oluruz. Malatya bir çok değeriyle marka olmuş bir kent. Sadece yetiştirmiş olduğu siyaset, devlet adamlarıyla değil; genel anlamıyla çok önemli değerlerimiz var, kayısı gibi, yine araştırma hastanesi gibi, organize sanayi bölgeleri gibi Malatya'nın çok önemli değerleri var. Eğer nüfusla karşılaştırılırsa haksızlık yapmış oluruz. O nedenle Büyükşehir'in şehir sınırları içerisinde yapılmasını savunuyoruz."

CHP İl Başkanı Enver Kiraz da, kendilerine gelen belediye ile ilgili talepleri paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak için Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ettiklerini kaydederek, "Sayın Başkan da sağolsun bizi kabul ettiler, kendilerine teşekkür ediyoruz. Tabi sürekli zaten istişare halinde oluyoruz. Çeşitli dönemlerde konular olursa, problemler olursa, Malatya adına yapılacak bir şeyler olursa paylaşmaya çalışıyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yüksel Çakır Ahmet Çakır Veli Ağbaba Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title