Haberler

ABD uçağında büyük tesadüf! Aynı sırada Türkiye'ye dönen Nebati ve Kılıçdaroğlu arasındaki diyalog ortaya çıktı

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Bakan Nureddin Nebati Washington'dan Türkiye'ye aynı uçakla döndü. Biri 1A, diğeri 1J 'de oturan Nebati ve Kılıçdaroğlu'nun uçakta konuşup konuşmadıkları merak ediliyordu. İki ismin yolculuğu sırasında yaşananlara ilişkin detaylar ortaya çıktı. Buna göre Bakan Nebati'nin yerine geçtiği sırada Kılıçdaroğlu'na iyi yolculuklar dileyip, "Seyahatiniz nasıl geçti?" diye sorduğu, Kılıçdaroğlu'nun da teşekkür ederek yanıt verdiği belirtildi.

ABD'deki programlarını tamamlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gün içinde Türkiye'ye döndü. Kılıçdaroğlu'nun bindiği uçakta Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin de olduğu ortaya çıktı.

"HİÇ KONUŞMAMIŞ OLABİLİRLER Mİ?"

Konuyla ilgili paylaşımda bulunarak iki ismin aynı sıradaki koltuklarda oturduğunu dile getiren İsmail Küçükkaya ise "Kılıçdaroğlu ve Nebati. Biri 1A, diğeri 1J 'de oturuyor. Aynı sırada 2 uçta yolculuk. ABD'den Türkiye'ye beraber uçuyorlar. 9/10 saatlik yolda hiç konuşmadılarsa tuhaf" ifadelerini kullandı ve "Bir ülkenin ana muhalefet lideriyle ekonomi bakanı aynı uçakla ABD'den Türkiye'ye gelirken hiç konuşmamış olabilirler mi?" diye sordu.

ABD dönüşü büyük tesadüf! Kılıçdaroğlu ile Nebati meğer aynı uçaktaymış

SELAMLAŞTIKLARI ORTAYA ÇIKTI

MedyaRadar'ın haberine göre, Nureddin Nebati ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun uçakta selamlaştığı bilgisini paylaşan kaynaklar, iki ismin sadece yolculuk konusunda hâl hatır sorduklarını söyledi.

"SEYAHATİNİZ NASIL GEÇTİ?" DİYE SORMUŞ

Diğer yandan gazeteci Zafer Şahin de sosyal medya hesabından uçakta yaşananlara ilişkin paylaşımda bulundu. Şahin, "Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati uçakta yerine geçerken Kılıçdaroğlu'na iyi yolculuklar diliyor "Seyahatiniz nasıl geçti" diye soruyor.. Bilgi amaçlı paylaşalım" ifadelerini kullandı.

ABD uçağında büyük tesadüf! Aynı sırada Türkiye'ye gelen Nebati ve Kılıçdaroğlu arasında yaşananlar ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Nureddin Nebati Haberler

500

Yorumlar (23)

hakan saglam:

Biri kilicdarogluna yanlis yolda gittigini soylemeli artik.zamaninda ismet inonude denemisti baskalarida.olmamisti

343
437
yanıtYanıtla
Kenan:

senin yolun çok mu doğru?

yanıt44
yanıt30
Nazlı Muhip:

Nebati para dilenmeye gitmemiştir.

374
331
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

ALLAH bizi Cehape illetinden korusun amin

168
208
yanıtYanıtla
Selahattin Turan:

70 yıldır CHP yönetmiyor hangi illetten bahsediyorsun ülkeyi yönetenler belli ama suçlu CHP garip bir varsayımın var.

yanıt154
yanıt109
İsmail Sürücü:

Asıl ülkeyi 20 yıldır kimlerin yönettiği ve ülkenin ne durumda olduğu ortadayken böyle bir yorumda bulunman gerçekten pes doğrusu. Ayrıca CHP 72 yıldır da iktidarda değil.

yanıt46
yanıt39
emel emel:

ismail sürücü.... mesele şu ki yöneten chp değil ama yönetenleri al aşağı eden , zorbacı, kanunsuz, takoz olanlar hep chpli lerdi...yani iktidar olmadan bunları yapanlar, iktidar olursa çok daha kötü olur

yanıt16
yanıt10
Osman Bozdemir:

CHP 70 yıldır iktidarda değil diyenler hala CHP nin tarihini bilmeyen cahiller var, Bülent Ecevit, İsmet İnönü den sonraki CHP genel başkanıdır, ve DSP genel başkanı olarak bu iktidardan önce iki dönem başbakanlık yapmıştır. Ha CHP, ha DSP , kafa aynı kafa,

yanıt24
yanıt25
Can :

Hükümetin yaptıkları: 276 adet baraj sayısını 585 e çıkardı. 2 Boğaz köprüsü, 1 marmaray, akkuyu nükleer santral, fabrika sayısı yüzde 70 artmış (googleden araştırın), iha, siha, akıncı, bunların milli mühimmatları, gemi ve denizaltı, togg ve daha sayamadıklarım

129
72
yanıtYanıtla
Mustafa Kaya:

Chp iktidar olmadı... Olamadı diyorlar.. Bu ülkede chp her zaman iktidar.. Zira oyunun kuralını onlar koydu.. İktidar olan partiler chp nin koyduğu kurallara göre yönetir ülkeyi...

40
103
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title