Haberler

23 Nisan paylaşımı için "Erdoğan'a gönderme" denildi! Eski Bakan Bayraktar'ın yanıtı ortalığı daha beter karıştırdı

Güncelleme:

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yaptığı 23 Nisan paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a göndermede bulunduğu iddiaları ortaya atılan Bayraktar'ın gelen yorumlar üzerine yaptığı açıklama ise yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Paylaşımıyla kimseye göndermede bulunmadığını belirten Bayraktar, "Atatürk'ü çok seven birisi değilim, ancak her Türkiye vatandaşının Atatürk'e saygı duyması gerektiğini vurgulamak istedim" dedi.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar dün Twitter hesabından tartışma yaratacak bir paylaşımda bulundu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla paylaştığı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'le ilgili videosundaki ifadeler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a göndermede bulunduğu iddia edilen eski Bakan Bayraktar gelen yorumlara yönelik yaptığı yeni açıklamayla adeta yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

"HER TÜRKİYE VATANDAŞININ ATATÜRK'E SAYGI DUYMASI GEREKTİĞİNİ VURGULAMAK İSTEDİM"

23 Nisan paylaşımıyla kimseye göndermede bulunmadığını ifade eden Bayraktar, "Atatürk'ü tanıtmaya çalışan bir önceki twitimle, kesinlikle hiç kimseye bir gönderme yapmadım. Aslında Atatürk'ü çok seven birisi değilim, ancak her TÜRKİYE vatandaşının Atatürk'e saygı duyması gerektiğini vurgulamak istedim" dedi.

23 Nisan paylaşımı için 'Erdoğan'a gönderme' denilmişti! Eski Bakan Bayraktar'ın yanıtı ortalığı daha beter karıştırdı

TEPKİLERE YANITI DAHA BÜYÜK BİR TARTIŞMA YARATTI

Eski Bakan Bayraktar'ın yeni tweet'inde kullandığı Atatürk ile ilgili ifadeler özellikle sosyal medyada büyük tartışma yarattı. Bayraktar'ın attığı tweet'i alıntılayan çok sayıda kullanıcı bu ifadelere tepki gösterdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan Bayraktar Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (19)

AYDIN DEMİREZER:

Atatürkü sçok sevmiyorsan onun kurduğu ülkede işin ne be adam.

160
157
yanıtYanıtla
VAHAP YILMAZ :

Senin bu yorumunu ne çok kişi beğenmemiş.Sanirim senin de Turkiye'yi terketmen gerekiyor.::)))

yanıt61
yanıt70
Osman Tokgonul:

VAHAP , bazen şirazeniz kayıyor ha . Ne demek sen gideceksin ? ya hu siz bu ülkeyi başkaları zapt etmeden , başkası olmuşsun . Aga , sen şu e devletine gir , alt üst soy ağacı sayfasını bir kurcala istersen . Sende bir tuhaflık var ...

yanıt32
yanıt21
Sevda Gül :

Vatani Allahin yardimiyla SEHIDLERIMIZ ve gögsünde IMAN olan SIVIL HALK kazandigini unutmayin! Kemalistler acaba kaç defa Sehidlikleri ziyaret edip dua ediyorlar?

70
168
yanıtYanıtla
Unknown:

Milli mücadeleden bir haber tarih bilgisi olmayan cahil bir insansın sana ne desek de boş

yanıt105
yanıt26
Osman Tokgonul:

Ayıp ediyorsun Sevda . Vallahi ayıp ediyorsun . Keşke o şehitliklere bir defter koysalardı da göreydin gelen Kemalistleri . Bence işkembe-i kübradan atıyorsun . Ortaya var sayımlarla fikir koyuyorsun ? Allah bilmeden başkalarının kalbini okuyan sizlerin şerrinden korusun

yanıt86
yanıt26
Hek Tor:

Seni hakikaten örümcekler sarmış, dikkat et yumurtlamasınlar, sonra seni kimse kurtaramaz...

yanıt24
yanıt15
Hamit Gündoğdu:

Atatürk'ü çok seven biri değilim ifadesi bile senin Türkiye Cumhuriyeti düşünceni ortaya koymaktadır. Gerçi biz seven ve hep sevecek olan Türkiye Cumhuriyeti ilkelerini hep sahiplenecek olanlarda bu sözlerin zerrei miskal onemide yoktur.

92
94
yanıtYanıtla
corci:

Atatürk'ü sevmek zorunda olmasan da anlamak zorundasın. Anlamadığın zaten geçmişinden gayet net belli.

94
83
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Neden sevmediklerini hala anlamış değilim . Bir kimse diğer bir kimseyi sevmiyorsa ona bir şey yapmıştır kanısındayım , veya şu andaki kökenini beğenmediğini , başka bir kökenden gelecekken engellendiği için sevmiyor olabilir diyorum .

70
44
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title