Haberler

14 Mayıs İstanbul Seçim Sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Oy Oranları

Güncelleme:

Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'da kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İstanbul oy oranlarını İstanbul geneli ve ilçe ilçe sizler için derledik.

Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'da kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İstanbul oy oranlarını İstanbul geneli ve ilçe ilçe sizler için derledik. İstanbul Üsküdar, Kadıköy, Beşiktaş, Şişli, Bağcılar, Maltepe, Ümraniye, Pendik'te Cumhur İttifakı kaç oy aldı, Millet İttifakı kaç oy aldı?

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE İSTANBUL'DA KİM ÖNDE?

Açılan sandık oranına göre, İstanbul genelinde Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 48,56; Recep Tayyip Erdoğan yüzde 46,69; Sinan Oğan yüzde 4,51 oy alırken Muharrem İnce yüzde 0,25 oy aldı.

14 MAYIS'TA ERDOĞAN İSTANBUL'DA KAÇ OY ALDI?

İstanbul'da yüzde 46,68 oy alan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Yakası'nda Arnavutköy, Başakşehir, Sultangazi, Esenler, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Bağcılar, Bahçelievler, Güngören, Zeytinburnu, Fatih, Beyoğlu, Kağıthane; Anadolu Yakası'nda Beykoz, Çekmeköy, Ümraniye, Sancaktepe, Sultanbeyli, Pendik, Şile'de üstünlük elde ederek toplam 4.738.680 oy aldı.

14 Mayıs İstanbul seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun İstanbul oy oranları! Kılıçdaroğlu İstanbul'da kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KEMAL KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA KAÇ OY ALDI?

İstanbul'da yüzde 48.56 oy alan 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Adalar, Bakırköy, Beşiktaş, Çatalca, Eyüpsultan, Kadıköy, Kartal, Sarıyer, Silivri, Şişli, Üsküdar, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar, Maltepe, Tuzla, Ataşehir, Beylikdüzü, Esenyurt ilçelerinde üstünlük elde ederek 4.928.772 oy aldı.

SİNAN OĞAN İSTANBUL'DA KAÇ OY ALDI?

13. Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, İstanbul'da 457.564 oy alarak yüzde 4.51 oranına ulaştı.

14 Mayıs ve gerçekleşecek olan 28 Mayıs seçim sonuçlarında detaylı haritayı incelemek ve takip etmek için buraya tıklayınız.

İSTANBUL KAZANAN MİLLETVEKİLLERİ Nİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title