Haberler

Polisten "Maraş Otu" Uyarısı

Kahramanmaraş Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, yörede "Maraş otu" olarak bilinen maddenin kullanımının azalması için broşürlerle vatandaşı uyardı.

Kahramanmaraş Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, yörede "Maraş otu" olarak bilinen maddenin kullanımının azalması için broşürlerle vatandaşı uyardı.

Kahramanmaraş ve çevre illerde kullanımı yaygın olan ve "Maraş otu" olarak bilinen maddenin kullanımını azaltmak için polis kolları sıvadı. İlk etapta 20 bin broşür bastıran polisler, Kuyumcular Çarşısı, Belediye Çarşısında bulunan esnafa ot kullanımının zararlarını anlattı. Polis kullanılan maddenin sigara ve alkolden daha zararlı olduğunu anlatırken vatandaş durumdan memnun kaldı.

Kahramanmaraş Valiliğinden sonra Kahramanmaraş Emniyetinin bu uygulamasından memnun kaldıklarını belirten çarşı esnafından Cuma Düşgün, polisin uygulamasını yerinde bulduğunu söyledi. Düşgün, "Güzel bir uygulama. Otun, sigara kadar zararları var. Zaman zaman bende kullanıyorum. Ama hiç kullanılmasa daha iyi olur. Çevreyi temiz tutalım. Otu kullanıp çevremize tükürmeyelim" dedi.

Ali Bilal ise, "Polisin uygulamaya koyduğu broşürlü uyarmayı yerinde buluyorum. Çünkü polis artık her alanda var. Sağlık alanında da vatandaşın yanında. Dağıtılan broşürde vatandaşın sağlığını korumak adına her türlü yararlı bilgi var" diye konuştu. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Gölge:

İlla bir şey içmek istiyorsan türk kahvesi iç millet kafayı sigara alkol uyuşturucu ile bozmuş sonrada cebimizde para yok derler parayı ota baka verirler çok kafa yaşamak istiyorsanız ellerimizi semaya gönlünüzü Mevla'ya açın huzur verici bir kafa yaşarsınız

0
1
yanıtYanıtla
harun:

bir bu kaldıydı dokunmadığın yazık bu millete sigaraya zam içemez hale gelir tütüne döner alkole zam tüketemez hale gelir kaçak alkole başvurur bir maraş otu kaldı onuda halt edin la uyuşturucuya dur deyin uyuşturucu hap esrar aldı başını gidiyor millet artık sokakta apaçık satar oldu çocuklarımızı sokakta oynayamaz oldu

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title