Haberler

Pınar Gültekin'in acılı babası hakime kızıp, "Bu duruşma benim için bitmiştir" diyerek salonu terk etti

Güncelleme:

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) önce boğarak öldüren, sonra da bir varile koyarak vahşice yakan Cemal Metin Avcı (32) ile ona yardımcı olan kardeşi Mertcan Avcı'nın (26) yargılanmasına devam edildi.

Cemal Metin Avcı, 'canavarca hisle adam öldürme' suçundan, kardeşi Mertcan Avcı da 'yardım ve yataklık' suçundan hakim karşısına çıktı.

BABA, DURUŞMA SALONUNU TERK ETTİ

Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın bugün görülen ikinci duruşmasında, tanık Ceren Tunç'un dinlendiği sırada Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, itiraz ederek mahkeme başkanından söz istedi. Mahkeme başkanı, Epözdemir'e konuşması için söz vermedi. Bunun üzerine Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin ayağa kalkıp, "Bu duruşma benim için bitmiştir" diyerek, salonu terk etti.

"MAHKEME BAŞKANI ŞAHİTLERE YÖN VERİYOR"

Baba Gültekin, mahkeme çıkışında "Mahkemeden çıkacak kararın adaletli olacağına inanmıyorum. Hakimin değişmesini talep ediyoruz. Mahkeme başkanı, şahitlere resmen yön veriyor. Başka da bir şey diyemiyorum" dedi.

DURUŞMA 15 ŞUBAT'A ERTELENDİ

Çıkan tartışmalar sonrası duruşmaya ara verildi. Ara sonrasında hakim, mahkemeyi 15 Şubat'a erteledi.

MAHKEME HEYETİNİN REDDİNİ İSTEDİLER

Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, adliye önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Epözdemir, mahkemenin sanığı aklamaya çalıştığını belirterek, mahkeme heyetinin reddini istediklerini söyledi. Bu talebi, 1. Ağır Ceza Mahkemesi karara bağlayacak.

"KEŞİFLE İLGİLİ BİLİRKİŞİ RAPORU BİZİ TATMİN ETMEDİ"

Çok planlı, organize işlenmiş bir cinayetle karşı karşıya olduklarını belirten Epözdemir, sanığın, ceza sorumluluğunu minimize etmek, haksız tahrik indiriminden faydalanmak amacıyla çok ilginç savunmalar yaptığını söyledi.

Olay yerinde yapılan keşifle ilgili raporun ellerine ulaştığını dile getiren Epözdemir, "Bilirkişi raporu bizi tatmin etmedi. Çok bilimsel, hükme elverişli, hükme esas alınabilecek bir rapor olduğunu düşünmüyoruz. Fizik ve kimya mühendisleri tarafından hazırlanacak bir bilirkişi raporu talep edeceğiz. Bu en azından yargılamanın haline müessir olabilir" ifadelerini kullandı. Epözdemir, maktulün ölüm zamanı ve ölüm nedeniyle ilgili Adli Tıp Genel Kurumundan gelecek raporu beklediklerini kaydetti.

Maktulün telefonu ve SIM kartının kırılmasına ve bunu sanık Cemal Metin Avcı'nın yapmasına rağmen mahkemenin Android telefonun şifresi ve son 8 aydaki bilgi, belge, fotoğraf ve videoların tespiti için ABD'ye müzekkere yazdığını anlatan Epözdemir, bundan sonuç alınamayacağını savundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Pınar Gültekin Metin Avcı Muğla 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (59)

Kürşat:

Ne kadar ayrıcalıklı kızmış, Türkiyede hergün yüze yakın kişi adaletsizce öldürülüyo onların haberleri niye hiç çıkmıyo acaba? Onlar değersiz insanlar da bu sosyetik mi değerli sadece?

19
61
yanıtYanıtla
cengo:

şöyle haklısın konu uzadığı için haklısın hakim bey amcanın tutuklamaya dili varmıyor galiba ileri tarihe erteleyip duruyor davayı zaten adam akıllı ceza olmadığı için millet ondan cesaret alıyor 10 sene yatar çıkarım havasında cinayet işleyen insanlar mahkemenin uzamaması öncelikle kızın ailesi için önemli cezalarını çekmeliler

yanıt1
yanıt2
malkolm x:

olayın aslı astarını bilmeden yorum yapmak zaten yeterince güven vermeyen adalete olan saygıyı azaltıyor baba acılıdır evladını yitirmiş söylediği ya da söyleyeceği hiçbir söz acısını dindirmez hem adalete hem babaya saygı göstermek lazım bilmeden yorumlar yapılmasın

35
14
yanıtYanıtla
Hak:

Bu cinayeti islemis ve bunu kabul etmiş mi etmiş, konuşulacak ne var cana kıyanın sonu ölümdür, ne yı savunacağım, kır kalemi gitsin, başkalarına örnek olsun vesselam

yanıt14
yanıt2
objektif:

olay siyasi yone cekilmeye calisiliyor, kizin babasi isi showa doktu, bu olayin altinda baska seyler yatiyor, kesinlikle sonuna kadar gidilmeli ve arastirilmali ve tum suclular ceza almali ( olaya burnunu sokan politikaci gibi)

30
19
yanıtYanıtla
..:

alın size adalet yazıkk

40
9
yanıtYanıtla
hakanca:

keşke zamanında kızına kızsaydın dayı evli barklı adamla ne işi var kızım niye 3 yıl birliktelik yaşıyosun niye adamın bağ evine gidiyosun diye

28
20
yanıtYanıtla
Yahya:

Geçenlerde türkiye’de bir günde 4 tane kadın öldürüldü. Sizin yorumunuza bakılırsa suç yine kadınlarda. Öyle değilmi.

yanıt1
yanıt0
Cemil:

Kadın adamın çıplak fotoğraflarını çekmiş üstünede parasının tamamını istemiş adam tabi istemeyince fotorafları adamın karısına atmış adamda bunu öldürmüş. Olay bu iki tarafta suçlu.

21
22
yanıtYanıtla
cengo:

tamam kardeşim ileride kızın olursa ve bir cinayete kurban giderse öldüren insan ve ailesi için şu cümleyi kurarsın '' zerre üzülmüyorum kızıma iyi yapmışınız elleriniz dert görmesin ben şikayetçi değilim '' dersin bizde bu yorumunu hatırlayıp bu duruşunu alkışlarız

yanıt6
yanıt5
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title