Haberler

Petrolspor'da İç Transfer Dönemi

Güncelleme:

Batmanı 3. Ligde temsil eden Petrolspor, iç transfer dönemini başlattı.

İç transfer start aldı

Profesyonel ligdeki Batman temsilcisi Petrolspor, dış transferler için beklemede kalırken iç transferde futbolcularla görüşmelere başladı.

Edindiğimiz bilgilere göre yapılan ilk görüşmelerinin ardından stoper Taner Arı ile yeniden anlaşma sağlandı.

Arı'yı tekrar renklerine bağlayan kırmızı, beyazlı ekip sağ bek oyuncusu Tolga Yıldız ve orta alan oyuncusu Cenk Cengiz'le de büyük ölçüde anlaşıldığı ancak iki futbolcuyla da son bir görüşme yapılacağı öğrenildi.

Taner Arı ile anlaşan, Tolga Yıldız ve Cenk Cengiz'i bitirmek üzere olan Petrolspor, öte yandan iç transferde Süleyman Kasap, Muhammed Kalkan, Sebahattin Usta, Hüseyin Rüzgar, Can Morgül ve Gökhan Karali ile de görüşmelere başladı.

Gözler TFF seçiminde

25 Haziran'da yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimi ülke genelinde takımların transferlerdeki hızını düşürmüş durumda.

TFF de gündemin yoğun olduğu şu günlerde başkan adayı olan dört ismin sürekli olarak kulüp yöneticileriyle bir araya gelip destek isterken bu durum transfer politikalarının ağır işlemesine neden oluyor.

TFF Başkan aday olan dört isim ise şöyle, mevcut başkan Yıldırım Demirören'in yanı sıra Haluk Ulusoy, Duygun Yarsuvat ve Erdal Alkış Bu adaylar arasından seçilen isim önümüzdeki 3 yıl TFF başkanlığı yapacak.

Petrolspor'un ise TFF seçiminde Başkan Aydın Gülmez ile bir oyu bulunuyor.

Kaynak: Temsilci / Spor

Tolga Yıldız Cenk Cengiz Taner Arı Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title