Haberler

    Penti 2018 Plaj Koleksiyonunu Tanıttı

    Türkiye’nin lider çok kategorili iç giyim moda perakende marksı Penti, 2018 Plaj Koleksiyon lansmanını Soho House Istanbul’da gerçekleştirdi.

    Plaj modasının ismi bu yaz da Penti! Türkiye'nin lider çok kategorili iç giyim moda perakende marksı Penti, 2018 Plaj Koleksiyon lansmanını Soho House Istanbul'da gerçekleştirdi. #YazBenimle temalı lansmana moda ve magazin hayatının gözde isimleri katılım gösterdi.

    Işıl Reçber, Aslıhan Karalar, Aslı Kızmaz, Merve Sevi, Özge Peker, Müjde Uzman, Lal Denizli, Cansen Yeni Kut, Kübra Açil, Fatmagül Fakı, Ece Vahapoğlu, Arzu Kunt, Petek Ertüğre, Öznur Yakın lansmana katılım gösteren isimler arasındaydı. C Squared DJ'liğinde müzik dolu bir lansmana imza atan Penti, yaza merhaba dedi.

    Plaj modasında trendlerin öncüsü Penti, 2018 koleksiyonuyla iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Davetlilerden tam not alan Penti Plaj Koleksiyonu, 7 farklı tema ile 7 farklı hikaye sunuyor. Sadece bikini ve mayolarla değil, plaj kıyafetinden aksesuarlara kadar tatil denilince akla gelen tüm ihtiyaçları bir arada sunan koleksiyon karıştır ve yakıştır teması ile bu yaz da sayısız kombine fırsat veriyor.

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Soho House İstanbul Türkiye Penti Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title