Haberler

P&G 25. yılını İstinye Park'ta P&G Evi ile kutladı

Güncelleme:

P&G, 25 yıllık mirasını ilk kez tüketicilerle buluşturduğu P&G Evi'ni İstinyePark'ta ziyarete açtı

İstinyePark'ta açılan P&G Evi, ziyaretçileri eğlence ve sürprizlerle

dolu bir serüvene davet ediyor

Dünyada 175., Türkiye'de 25. yılını kutlayan P&G, tüketicilerine teşekkür etmek amacıyla zaman tüneli konseptinde tasarladığı P&G Evi'ni ziyarete açtı. P&G Evi'nde Türkiye'de tüketim alışkanlıklarını değiştiren markaların tarihsel serüveni, oyuncu Ayşe Tolga'nın hayat hikayesi ile paralel olarak sergilenirken; Gillette, Alo, Ace gibi markaların kült haline gelmiş eski reklamları yıllar sonra tekrar görücüye çıkıyor. 17 Aralık'a kadar İstinyePark'ta açık olacak P&G Evi'nde Prima, Pantene ve Max Factor gibi markaların etkinliklerinde sürpriz hediyeler ziyaretçileri bekliyor.

Ariel, Prima, Gillette, Orkid ve İpana gibi lider markalarıyla tüm dünyada 4.6 milyar tüketicinin yaşamlarını iyileştiren P&G (Procter & Gamble), bu yıl tüm dünyada kuruluşunun 175'inci yılını kutluyor.

Türkiye'de ise 25. yılını kutlayan P&G, markaları ve hizmetleriyle yaşamları nasıl iyileştirdiğine dikkat çekmek için 25 yıllık mirasını ilk kez sergilediği P&G Evi'ni İstinyePark'ta ziyarete açtı. Türkiye'yi ilk hazır bebek bezi Prima, ilk tıraş bıçağı Permatik, ilk şampuan Blendax, ilk hijyenik ped Orkid ile tanıştıran P&G, 25 yıldır markalarına evlerinde yer açan tüketicilerine P&G Evi'nde çeşitli sürprizlerle teşekkür ediyor.

Mekan düzenlemesi, stant tasarımı ve uygulamaları Akın Nalça ve Terminal ekibi tarafından gerçekleştirilen P&G Evi'nin tarih ve araştırma çalışmalarını Gökhan Akçura üstlendi. P&G Evi, ziyaretçileri hem zaman

tünelinde çok özel bir yolculuğa çıkarıyor hem de eğlence ve sürprizlerle dolu özel aktivite alanlarında ağırlıyor.

Zeki Mürenli Alo reklamından Ayşe Teyzeli Ace reklamına

P&G Evi'nde aile, güzellik ve kişisel bakım kategorilerinde tüketicilerin yaşamlarında yer eden 19 P&G markasının tarihsel serüveni, Seksenler dizisinin sevilen karakteri Ayşe Tolga'nın hayat hikayesi ile paralel olarak gözler önüne seriliyor. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ayşe Tolga, 20 yıldır oturma odalarımıza konuk olup canlandırdığı eğlenceli karakterlerle iyi vakit geçirmemizi sağlarken, P&G de yaşamlarımızı iyileştiren Prima, İpana, Orkid ve Pantene gibi markalarıyla evlerin ve yaşamların vazgeçilmezleri arasına girdi. P&G Evi'ni gezenler P&G markalarının hayatlarımıza girişi ile Ayşe Tolga'nın hayat hikayesine eş zamanlı olarak şahit olacaklar.

P&G Evi'nde ziyaretçilere zamanda yolculuk yaşatan bir diğer alan da Alo, İpana, Blendax ve Max Factor gibi sevilen P&G markalarının eski gazete ve dergi ilanları ile TV reklamlarından oluşan nostalji köşesi. Zeki Mürenli Alo reklamı, Ayşe Teyzeli Ace reklamı gibi eski P&G reklamları ziyaretçileri popüler kültür tarihinde keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

P&G Evi'nde annelerle çocuklarına sürprizlerle dolu etkinlikler

İstinyePark'ta 17 Aralık'a kadar ziyarete açık olacak P&G Evi'nde yedi gün boyunca özellikle kadın ve çocuklar için sürprizlerle dolu oyun, yarışma ve bakım etkinlikleri düzenlenecek.

P&G Evi'nde kurulan Prima Dünyası'nda ebeveynler beşikte bebeklerinin fotoğraflarını çektirdikten sonra istedikleri kahraman kılığında karikatürize edebilecekler. Çekilen fotoğraflar Prima Dünyası Facebook

sayfasına yüklenirken, katılımcılara Prima ürünleri hediye edilecek.

Max Factor standında kadınlar, sezonun modası renkler ve trendlere uygun makyaj uygulamaları yaptırabilecek.

Pantene standında ise alana kurulan özel fotoğraf makineleri, kadınların saçlarını savururken verdikleri pozları yakalayacak. Etkinliğe katılan herkese Pantene ürünleri hediye edilecek. Ayrıca saçlarını savuran

kadınlar, Şubat 2013'e kadar Pantene Facebook sayfasında devam edecek olan "Pantene ile Savur Saçlarını" yarışmasına katılma hakkı elde edecek. Dereceye giren kadınları unutulmaz bir fotoğraf çekimi bekliyor. Ardından bu fotoğraflar Vogue Türkiye Mart 2013 sayısında yayımlanacak.

15 Aralık tarihinde düzenlenecek "Çocuklar Günü"nde ise ünlü anneler çocukları ile beraber özel etkinlik alanlarında eğlenirken, 15-16 Aralık'ta çeşitli sanat ve eğlence etkinlikleri kapsamında çocuklar hünerlerini

sergileme fırsatı bulacak.

Tüm hafta boyunca ise P&G'nin Darüşşafaka Eğitim Kurumları ile beraber yürüttüğü Hayalden Gerçeğe projesi kapsamında çeşitli etkinlik ve tanıtım çalışmaları düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Tolga Türkiye İstinye İpana Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title