Haberler

Özel Sporcular Olimpiyatı Keşan'da Başladı

Güncelleme:

Özel Olimpiyatlar 2012 Marmara Bölgesi Basketbol ve Karma Futbol Oyunları 29 Eylül Cumartesi günü Keşan'da başladı.

Saat 14.00'te Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nda Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir'in sunuculuğunda gerçekleşen açılış törenine Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı , Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, Keşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Vedat Çimen ile az sayıda Keşanlı ve sporcular katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehebilitasyon Derneği (TÖSSED) Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Aydın ilk açılış konuşmasını yaparak "Bizleri Keşan'da ağırlayan Keşan Kaymakamlığı ve Keşan Belediyesi'ne teşekkürlerimizi sunarız. Derneğimiz 1992 yılından beri özel sporcularımıza destek vermektedir. Sizlere Başkanımız Sayın Ali Ağaoplu ve Onursal Başkanımız Sayın Dilek Sabancı'nın selam ve saygılarını da sunuyorum. Öğrencilerimiz Keşan'da Basketbol ve Futbol Branşlarında 2 gün süre ile sporcularımız müsabakalarını sürdürecekler" dedi.

Daha sonra konuşan Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz'da, "Keşan Belediyesi olarak sizlere destek vermekten dolayı büyük mutluluk duymaktayız. Sevgili sporcular sakın bu mücadelenizden ve hırsınızdan vazgeçmeyin. Biz sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Gerekirse sizleri sırtımızda taşımaya hazırı. Sizlerin bu azmi ve hırsı bizleri çok mutlu ediyor.Keşan Belediyesi olarak sizlerfe ev sahipliği yapmaktan da onur duyuyoruz" dedi.

Son olarak konuşan Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı'da özel sporcuların bu organizasyonla Keşan'da bir araya gelmelerinden mutluluk duyduğunu belirterek "Sizlerin bu hırsı ve azmi bizlere de sizlere destek olma arzumuzu arttırıyor. Sizlerin başarısı bizler için çok önemli. Sizleri bu tür organizasyonlarda görmek ve yaşama sarılmanıza örnek olmasını görmeyi mutlulukla karşılıyoruz. Sizleri ilçemizde ağırlamak ve görmekten gurur ve ıonur duyuyoruz. Sizlerin yetişmesinde emek harcayan herkese ve özellikle öğretmenlerinize teşiekkürlerimiz sunuyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından TÖSSED Yönetim Kurulu üyesi Necmettin Aydın tarafından, Dınkırcı ve Kılavuz'a plaket takdim edildi.

Plaket törenin ardından sporcular maçlarını oynamaya başladılar.

Keşan'da düzenlenen Olimpiyatlara katılan kurumlar şöyle;

1- Bursa Saibe Durmaz İ.Ö.O. ve İş Okulu

2- Edirne Özle Reh. Ve Eğt.Mrkz.

3- Kocaeli Köseköy Gençlik Reh. Ve Eğt.Mrk.

4- Kırklareli Eğitim Uygulama Okulu ve İş.Eğt.Mrk.

5- İstanbul Özel Dün yalar Yaşam.Eğt. Mrk.

6- Kocaeli Nuh Çimento İş Okulu

7- İstanbul Selahaddin Korkmaz Eğt.Uyg.Ok. ve İş.Eğt.Mrk.

8- İstanbul Bizim Çocuklarımız Özel Eğt.ve Reh.Mrk.

9- İstanbul Vala Gedik İ.Ö.O. Ve İş okulu

10- Kocaeli Beşyıldız Reh.Mrk.

11- İstanbul Silivri Özel Sporcular Kulübü

12- Edirne Özel Arda Özilke Özel Eğt.ve Reh.Mrk.

13- İstanbul İSÖM

Keşan'daki Özel Olimpiyatlar 30 Eylül 2012 Pazar günü saat 14.00'te sona erecek. Burada dereceye giren kurumlar Basketbol ve Futbol branşında önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası müsabakalarına katılacaklar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Marmara Eylül Keşan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title