Haberler

Evlilik Teklifi Alan Oyuncu Fulya Zenginer, Yüzük Parmağının Fotoğrafını Paylaşarak Tektaşını Gösterdi

Ünlü oyuncu Fulya Zenginer, geçtiğimiz gün Milano'da evlilik teklifi almış ve kabul etmişti. Evlilik teklifine dair duygularını paylaşan oyuncunun verdiği poz herkesi şaşırttı.

"Küçük Kadınlar"ın asi kızı olarak hayatımıza giren oyuncu Fulya Zenginer, önceki gün 1,5 yıldır aşk yaşadığı grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile beraber çıktıkları Milano gezisinde evlilik teklifi aldı. Teklife evet cevabı veren Zenginer, teklifi dans ederek kutladı. Instagram hesabından da takipçileri ile bu özel günü paylaşan güzel oyuncunun verdiği poz ise herkesi şaşırttı.

"BU SEFER GERÇEK"

29 yaşındaki başarılı oyuncu, uzun süren ilişkisini evlilik kararı ile taçlandırırken hem magazin hem de sosyal medyada gündem oldu. Instagram hesabında paylaştığı yüzük fotoğrafının altına "Tamam bu sefer gerçek. 2017 yılında yani 27 yaşındayken asla ciddi duramayan tam bir kötü şaka kraliçesiydim, ikinci fotoğraftaki trollemeyi de o zaman yapmıştım eski takipçilerim bilir. Ve şimdiye gelecek olursam; aslında çok önce evlilik kararı almıştık ve ben onu teklif sanıyordum. Ama hayatımın aşkı bey ben hariç herkesin bildiği bir sürpriz hazırlamış ve sonunda 'evet dedim' ortaya çıktı. Darısı başınıza, daha güzelleri sizin olsun sevenler sevdiklerine kavuşsun." notunu düştü.

Oyuncu Fulya Zenginer'den Evlilik Teklifi Sonrası Açıklama: Bu Sefer Gerçek

Oyuncu Fulya Zenginer'den Evlilik Teklifi Sonrası Açıklama: Bu Sefer GerçekFulya Zenginer'in geçen sene yaptığı şakanın fotoğrafı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fulya Zenginer Sosyal Medya Milano Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (19)

YETER:

Görgüsüzlükte son radde. Yarın bir gün de siyah gözlüğü takıp boşanma davasında görüntülenir artık.

21
0
yanıtYanıtla
umut:

bunlar sanatcimi ? belirli bir ekonomiye ulastiktan sonra dunyayi kendilerinin yarattigini saniyorlar . şımarıklik diz boyu. ölumde var gülüm ölümde var

6
0
yanıtYanıtla
Esra:

Bir senin mi parmağın var, ben benim parmağı gösterirsem küçük dilini yutarsın.

6
0
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

bu mu ünlü.

5
0
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

beş para etmez. . şımarık. .

4
0
yanıtYanıtla
BENİM İÇİN ÜZÜLME:

saygısız. oynadığı dizilerde namus timsali hatta boğaza bıçak bile dayar. buke hanım. . .

2
0
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

para ve huzur

0
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bunlar türkmü yoksa İngilizmi..?

2
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

SANA NE

yanıt0
yanıt2
birakin bu isleri:

parmagini kaldırmadan gösteremiyor musun? sanırsın spastik

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title