Haberler

Otomobil, Kaldırımda Çiçek Satan Kadın ve Çocuğunun Üzerine Düştü: 1 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Konya'da otomobil kaldırıma çarptıktan sonra kaldırımda çiçek satan kadın ve oğlunun üzerine düştü. Kazada hayatını kaybeden kadının kocası, "Sevgi kurban olurum, ne olur uyan" diye ağladı.

Konya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil kaldırıma çarptıktan sonra trafik ışıklarında çiçek satan Sevgi Gökçe (45) ile oğlu Samet Can'ın üzerine düştü.

Kazada anne Gökçe olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu ise hastaneye kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden kadının kocası, "Sevgi kurban olurum, ne olur uyan" ağladı.

KALDIRIMA ÇARPIP TAKLA ATTI

Kaza, saat 19.30 sıralarında Karatay İlçesi Büyüksinan Mahallesi Fetih Caddesi üzerinde meydana geldi. Ali Güneş idaresindeki Avustralya plakalı HA 592 FL plakalı otomobil Fetih Caddesi'nden Belh Kavşağı'na seyir halindeyken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarparak takla attı.

ÇİÇEK SATAN KADIN İLE OĞLUNUN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

Otomobil, iddiaya göre o sırada kaldırım üzerinde çiçek satan Sevgi Gökçe ve oğlu Samet Can Gökçe'nin üzerine düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olaya yerine gelen sağlık görevlileri, Sevgi Gökçe'nin öldüğünü belirledi. Gökçe'nin yanında bulunan oğlu Samet Can Gökçe ise ambulansla Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

SÜRÜCÜ VE EŞİ DE HASTANEDE

Takla atan otomobilde yaralanan sürücü Ali Güneş ile eşi Ayşe Güneş de Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Ayşe Güneş ile Samet Can Gökçe'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Sevgi Gökçe'nin cesedi otopsi için Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

EŞİ OLAY YERİNDE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazayı haber alarak olay yerine gelen anne ile oğlunun yakınları sinir krizi geçirdi. Sevgi Gökçe'nin eşi, "Sevgi kurban olurum, ne olur uyan" diyerek gözyaşı dökmesi, yürek dağladı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samet Can Konya Gökçe 3.Sayfa Haberler

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (35)

KÜBRA:

BU ADAM KARISINI AKŞAM AKŞAM SOKAKLARDA ÇİÇEK SATTIRIYOR VE ÇOCUĞUYLA BİRLİKTE. . NERDEYMİŞ KENDİ? OLAN OLDU. . . ŞİMDİ BOŞYERE AĞLAMASIN, KENDİ HATASI

10
47
yanıtYanıtla
Malkocoglu:

tuzun kuru herhalde. Allah sanada yokluk yasatsinda zorda kalmak neymis ögrenirsin belki

yanıt25
yanıt2
ŞAPKACI:

ALLAH KİMSEYİ AÇ BIRAKMASIN

yanıt26
yanıt1
KARA MAMBA):

karnın tok altın kuru boşa lakırtı yapma allah bir gün bi tokat vurur bırak aksam vaktini 24 saat sokaklarda kalır şaşırsın kendini

yanıt17
yanıt1
Duman:

Tam bir MALSIN. Sakın bir daha yorum yapma.

yanıt28
yanıt1
nurettın:

çıçek ışınde çok para var demekı gıtı paralar vah vah

0
29
yanıtYanıtla
İLKER:

SEN HANGİ KAFADA YAZDIN BİLMEM BUNU AMA GERÇEKTEN İNSAN DEĞİLSİN BE KARDEŞ. . . ALLAH ÇEVRENDEKİLERİ SENDEN KURTARSIN

yanıt5
yanıt0
REALİST GENÇ:

nurettin bi ara mahallenin muhtarına git yada yoğurtçuya git mahallenin bakkalına git ya anlıcağın mahalledeki esnafı bir bir dolaş bak bakıyım sen görsel olarak hangisine daha çok benziyon ( umarım sen benim ne demek istediğimi anlamışsındır )

yanıt9
yanıt0
serkan:

sen insanmısın bu yorumu yazarken çok düşündünmü yoksa kafanda biraz akılla ilgili kıtlıkmı var

yanıt1
yanıt0
X-MEN:

avrupadan gelenler ordaki gibi arac kullandiklari zaman türkiyede tepki aliyor korna basanlar kirmizi isikta yürü diye bagiranlar sagdan gecenler sehir icinde kanunen belirtilen hizda arac kulanmaya kalktiklarinda kornalar küfürler girla gidiyor yaya gecitlerinde insanlara yol vermek dahi küfür yeme sebebi silah göstermeleri aracla kafa göstermeleri makas atmalari kural tanimazligi hakka saygi duyulmadigini gören avrupa türkleri demek burda böyle arac kullanmak gerekiyor diyerek canavarlasiyor

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title