Haberler

Kaldığı otelde pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğradı! 40 dikiş atılıp, 100 iğne vuruldu

Güncelleme:

Antalya'ya tatile giden 39 yaşındaki Gökhan Diker, kaldığı otelde pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Diker'e 40 dikiş atılarak 100 de iğne vuruldu.

Antalya'ya tatile giden Gökhan Diker (39), iddiaya göre, kaldığı otelde beslenen pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığını, 40 dikiş atılıp, 100 de iğne vurulduğunu belirten Diker, otel sahibinden şikayetçi olduğunu söyledi. Otelin sahibi ise köpeklerin pitbull değil çoban köpekleri olduğunu öne sürerek, "Herhangi bir kastım yoktur, olay tamamen benim kontrolüm dışında oldu" dedi.

Olay, 5 Eylül'de Muratpaşa ilçesine bağlı Lara bölgesindeki bir apartta yaşandı. Gökhan Diker arkadaşı Musa Çevik (40) ile birlikte tatil için otele yerleşti. İki arkadaş aynı gün akşam saatlerinde gezinti yapmaya karar verdi. Gökhan Diker arkadaşından önce odasından inerek otelin bahçesinde beklemeye başladı. Bu sırada iddiaya göre apartın girişinde özel yaptırılan kafeslerde beslenen pitbull cinsi 2 köpek serbest kaldı ve Gökhan Diker'e saldırdı. Köpeklerle yaklaşık 10 dakika mücadele eden Gökhan Diker, kolundan, karnından ve bacaklarından ısırılarak, yaralandı. Gökhan Diker, durumu fark eden arkadaşı Musa Çevik sayesinde kurtuldu. Daha sonra yine arkadaşı tarafından özel araçla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Gökhan Diker'e burada yaralarına 40 dikiş atılarak 100 de iğne vuruldu. Diker, tedavisinin ardından taburcu olurken, işletme ve köpeklerin sahibi Y.Ş. hakkında polise giderek şikayetçi oldu.

Kaldığı otelde pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğradı! 40 dikiş atılıp, 100 iğne vuruldu

40 DİKİŞ, 100 İĞNE

Yaşadığı olayı Demirören Haber Ajansı'na anlatan Gökhan Diker, vücudunda bu saldırı nedeniyle 40 dikiş bulunduğunu ve 100 de iğne yapıldığını söyledi. Diker, "5 Eylül'de tatile gittim. Arkadaşımı otelin bahçesinde bekliyordum. Otelin köpeği olan 2 pitbull bir anda üzerime saldırdı ve vücudumun çeşitli yerlerini ısırdı. Otelin sahibi kafesinden köpekleri bıraktığı gibi üzerime saldırdılar. Yüzümü kolladım, yüzüme gelmesin diye. Arkadaşım 'Gökhan, Gökhan' diye bana seslenince bu sefer köpekler ona yöneldi, ben o şekilde kurtuldum. Bu bir çocuk ya da kadın olabilirdi ve ölebilirlerdi. Çok zor bir duruma geldim. Arkadaşım aşağı indi, beni kurtararak hemen arabaya aldı ve hastaneye gittik. Hastanede iğneler vuruldu. Vücuduma 100 tane, her bir dikiş yerime iğne vuruldu. Şu anda 40 tane de dikişim var" dedi.

"KÖPEKLERİ ÇOBAN KÖPEĞİ OLARAK BİLDİRMİŞLER"

Olay sonrası psikolojisinin bozulduğunu anlatan Gökhan Diker, "Şu anda halen daha korkusu var ve psikolojik tedavi görüyorum. Gece dışarı korkumdan çıkamadım. Olayla ilgili dava açtım. Hatta dün avukatım aradı, olayın yaşandığı otele polislerle gittiğimiz halde olay yerinden ifadeleri dahi alınmamış ve olayla ilgili tutanak dahi tutulmamış. Bana saldıran köpekleri çoban köpeği olarak bildirmişler" diye konuştu.

Kaldığı otelde pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğradı! 40 dikiş atılıp, 100 iğne vuruldu

"BENİM KONTROLÜM DIŞINDA OLDU"

Köpeklerin sahibi ve otelin işletmecisi Y.Ş. ise olayın ardından polise verdiği ifadesinde, "Çoban köpeklerini gezdiriyordum ve köpeklerim bir anda elimden kurtuldu. ve Gökhan Diker isimli şahsa saldırdı. Ben şahsın yanına gidinceye kadar köpeğimin birisi Diker'i ısırdı. Ben de hızlı bir şekilde şahsın yanına gidip, köpeğimi aldım. Herhangi bir kastım yoktur, olay tamamen benim kontrolüm dışında oldu. Gökhan Diker'in ne kadar zararı varsa karşılayacağım, benim bu olayla ilgili bir şikayetim yoktur" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Musa Çevik Antalya Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (107)

kemal rahat:

herife bak benim bu olayla ilgili şikayetim yoktur demiş

62
75
yanıtYanıtla
Faruk:

olumlu oy verecektim. Yanlışlıkla olumsuz oy verdim. Şimdi değiştiremiyorum. Çok haklısın kardeşim ??

yanıt32
yanıt12
Deli Dumrul:

Yok bir de şikayetin mi olacaktı? Acaba şikayetçi olsa:'' Adam kendini köpeklerime ısırttı. Kendisinden şikayetçiyim'' mi diyecekti?

yanıt1
yanıt0
BU KÖPEK SAHİPLERİ:

PARA CEZASINA ÇARPTIRILSIN VE BU KÖPEKLER ÖLDÜRÜLSÜN ARTIK YETER!

32
56
yanıtYanıtla
Cüneyt Cebesoy:

Böyle düşünen insanlar para cezasına çarptırıldı ve bu insanlar idam edilsin ne bu zihniyet siz

yanıt0
yanıt4
Yakut:

Iyi o zman senin de yaşmaya hakkin yok kards seni de öldürelim onlar can degil mi onların suçu yok sahibin suçu köpek nasıl yetişirilirse öyle gider sen al gel bi ev kopegi ben saldırgan da ederim yalak da yani sonuç şu hayvanın suçu yok pitbul olsa dahi yetiştirende sorun var

yanıt0
yanıt1
Xmen:

Pitbul beslemek yasak cezası da var. Bu köpekler dövüşler için üretilmiş. Genetiğinde saldırganlık var.

34
48
yanıtYanıtla
BOŞ YAPMA:

BU KÖPEKLER ESKİDEN BEBEK BAKICISI OLARAK BİLİNİRDİ. ARAŞTIRMA YAPMADAN BOŞ YAPMA BOŞ İNSAN

yanıt37
yanıt22
cimbomlu:

bu itlerin it sahipleri 10 sene iceri atilsun bi zahmet adalet tabi varsa.

33
48
yanıtYanıtla
Vatandas:

Ite itlik edenee yaziklaar oolsuunn.. O istedigimiz adalet, Devleti Saat gibi Isleyen Ulkelerde Olur..

yanıt13
yanıt11
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title