Haberler

    Oppo Reno 3 5G ve Reno 3 Pro 5G Türkiye Çıkış Tarihi Duyuruldu

    Oppo Reno 3 5G ve Reno 3 Pro 5G Türkiye'de satışa sunuluyor. Dünyanın ilk 44MP ön kamerasına sahip akıllı telefonu OPPO Reno 3 serisi için geri sayım başladı.

    Oppo Reno 3 5G ve Reno 3 Pro 5G Türkiye'de satışa sunuluyor. Dünyanın ilk 44MP ön kamerasına sahip akıllı telefonu OPPO Reno 3 serisi için geri sayım başladı. Oppo Reno 3 ve Reno 3 Pro Türkiye çıkış tarihi haberimizde.

    Oppo Reno 3 ve Reno 3 Pro Çıkış Tarihi

    OPPO, geçtiğimiz hafta 2020 amiral gemisi akıllı telefon modeli Find X2'nin Türkiye lansmanını gerçekleştirmişti. Find X2'nin ardından gözler Reno3 serisine çevrildi. OPPO Türkiye, sosyal ağ platformları üzerinden de Reno 3 serisinin çıkış tarihini paylaştı. Oppo Reno 3 ve Reno 3 Pro Türkiye fiyatı henüz belli değil ancak 6 Mayıs'ta satın alınabilir olacak.

    Herkes iyi fotoğraf çeker. Ama sadece efsane fotoğraflar koleksiyon değeri taşır. Yeni OPPO Reno3 Serisi'yle tanışmak için 6 Mayıs'ı bekle! #HayatımBenimKoleksiyonum #İmzaOPPO pic.twitter.com/VVipxlf0xp

    — OPPO Türkiye (@OPPOmobileTR) May 3, 2020

    Ultra Video Sabitleyici 2.0'la enerjinin içine sığmadığı, koleksiyon değeri taşıyan anlarını ekranı sığdır! Yeni OPPO Reno3 Serisi için 6 Mayıs'ı bekle! #HayatımBenimKoleksiyonum #İmzaOPPO pic.twitter.com/ebB1YM4lro

    — OPPO Türkiye (@OPPOmobileTR) May 3, 2020

    7,7 mm Ultra İnce Yeni OPPO Reno 3 Serisi için 6 Mayıs'ı bekle! #HayatımBenimKoleksiyonum #İmzaOPPO pic.twitter.com/hmskubfj05

    — OPPO Türkiye (@OPPOmobileTR) May 4, 2020

    Bokeh Efekti'yle koleksiyonuna rengarenk fotoğraflar katmaya hazır ol! Yeni OPPO Reno 3 Serisi için 6 Mayıs'ı bekle! #HayatımBenimKoleksiyonum #İmzaOPPO pic.twitter.com/e9kHkcmmp9

    — OPPO Türkiye (@OPPOmobileTR) May 5, 2020

    Oppo Reno 3 ve Reno 3 Pro Özellikleri

    Güçlü fotoğraf ayarlarına sahip OPPO Reno 3 serisi, farklı aydınlatma senaryolarıyla her çekimde net performans sunuyor. Gün ışığında daha fazla detay yakalanabilirken, karanlık sahneler daha aydınlık görünüyor. Güçlü Ultra Karanlık Modu sayesinde loş ışık fotoğrafçılığı artık zor bir iş olmaktan çıkıyor. Ayrıca video çekimleri de hiç olmadığı kadar daha akıllı ve kolay hale geliyor. Teknolojik yenilikler sayesinde her iki model, şafak vaktindeki ilk güneş ışığından sessiz ve yıldızlı bir geceye kadar gerçek hayattaki güzellikleri daha fazla keşfetmek ve kaydetmek konusunda kullanıcılara farklı bir deneyim yaşatacak.

    AMOLED ekranda dünyanın ilk 44MP selfie kamerasına sahip akıllı telefonu Oppo Reno 3, ultra gelişmiş fotoğrafçılık performansı sunuyor. Hem selfie hem de video selfie modunda yapılan yakın çekimlerde ultra net kareler çekebilen Reno3, Yapay Zeka Güzellik Modu'nda doğal güzelliği yakalıyor. Ön kameradaki gece modu, gece yapılan çekimlerde de farklı bir deneyim yaşatacak.

    Oppo Reno3 serisi, devrim niteliğindeki yakınlaştırma performansıyla mobil fotoğrafçılıkta çıtayı yükseltiyor. MWC 2017'de duyurulan OPPO 5x'in sunduğu kayıpsız zoom teknolojisinden bu yana şirket üç yenileme daha yaptı ve bu teknolojiyi giderek daha küçük gövdelerde sunmayı başardı. OPPO Reno 3 Pro'daki 2x optik zoom, 5x hibrit optik zoom ve en yüksek 20x dijital zoom, fotoğraf modunda tüm odak mesafeleri için çok az parazitle net görüntüler oluşturabiliyor; farklı açılardan yapılan optimizasyonla 10 metre mesafedeki yazıların okunmasını sağlıyor.

    48MP Zoom Quadcam ile donatılan Reno 3 serisi, gerçek yaşam senaryolarındaki farklı çekim gereksinimlerinin doğru karşılanmasını sağlıyor. 48MP ultra net güçlü ana kamera, daha net ve detaylı fotoğraflar için daha geniş bir zoom aralığı sunuyor. Yapay zekadan güç alan Ultra Karanlık Modu da Reno 2'ye kıyasla bu yana önemli ölçüde geliştirildi. Bu özellik, loş ışıkta fotoğraf çekmeyi çok daha kolay getiriyor ve insan gözüyle görülemeyen sahneleri gece çekimleriyle daha net sunuyor.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Cep Telefonu Türkiye Renault Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title