Haberler

Onur Özbizerdik, Restoranda Olay Çıkardı Yine Kaçtı

Güncelleme:

Dündar Kılıç'ın torunu, Onur Özbizerdik, 2 kez adam vurup serbest kaldıktan sonra Etiler'de lüks restoranda yer tartışması yaşadığı gruba ateş edip, kaçtı.

Yeraltı dünyasının ünlü kabadayısı Dündar Kılıç'ın torunu, Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, 2 kez adam vurup serbest kaldıktan sonra bu kez Etiler'deki lüks restoranda boy gösterdi. Önceki gece yer tartışması yaşadığı gruba ateş edip, kaçtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Polis, Özbizerdik'i aramaya başladı.

ÖZBİZERDİK'LE GRUP ARASINDA LOCA KAVGASI

Onur Özbizerdik önceki akşam kız arkadaşıyla Etiler'de lüks bir restorana geldi. Onur Özbizerdik içeri girdikten sonra restorana bir grup geldi. Oturulacak loca konusunda Özbizerdik'le grup arasında loca kavgası çıktı. Kavga fazla uzamadı.

GRUBA ATEŞ ETTİĞİ İDDİASI

İddiaya göre; Özbizerdik, tabancasını çıkardı ve grubun üzerine doğru ateş etti. Mermi kimseye isabet etmedi. Daha sonra gruptan bir kişiye yöneldi. Yöneldiği kişi, Özbizerdik'in eline hamle yaptı. Silahı üzerine doğrultmasına engel olmaya çalıştı. Silahı Özbizerdik'in elinden aldı. Araya restoran çalışanları girdi. Özbizerdik, tabancasını kavga ettiği gruptan alarak, kız arkadaşını yanına alıp özel şoförüyle geldiği restorandan kaçtı.

POLİS ARAMAYA BAŞLADI

Olayı haber alan polis restorana gitti. Olay Yeri İnceleme ekipleri restoranda inceleme yaptı. Özbizerdik'in kendilerine ateş ettiğini söyleyen gruptakiler, şikayetçi olmadı. Restoran çalışanlarının da ifadesi alındı. Organize Şube, Asayiş Şube ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Özbizerdik'i yakalamak için çalışma başlattı.

AĞIR CEZADA BERAAT ETMİŞTİ

Fulya'daki bir rezidansta iş adamı Fatih Edremit'in öldürülmesine ilişkin yapılan ilk yargılamanın ardından Yargıtay 1'inci Ceza Dairesi cinayete iştirak ettiği gerekçesi ile Onur Özbizerdik hakkındaki beraat kararının bozulmasına karar vermişti. Yeniden başlayan yargılamanın ilk üç duruşmasına katılmayan Özbizerdik hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. Şili'deki ailesi ile yaşayan Özbizerdik ifade vermek için geldiği Türkiye'de 6 Eylül 2014'de tutuklanmış 4 Kasım 2014'de görülen duruşmada ise tahliye edilmişi. Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen davada, İstanbul 2'nci Mahkemesi eski kararından direnerek İsmail Onur Özbizerdik'in beraatine kararı vermişti.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ AYAĞINDAN VURMUŞTU

4 Kasım 2014'de görülen duruşmada tahliye olan Özbizerdik, tahliye kararından saatler sonra eğlenmek için gittiği barda tartıştığı güvenlik görevlisini ayağından vurarak kayıplara karışmıştı. İfadesi alınamadığı için hakkında yakalama kararı çıkartılan Özbizerdik, olaydan yaklaşık 1 ay sonra savcılığa gelerek teslim olmuştu. İfadesi alınarak serbest bırakılan Özbizerdik hakkında kasten yaralama ve ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 2,5 yıldan 7,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

ÖNÜMDE TESBİH ÇEKME DEYİP VURMUŞTU

Onur Özbizerdik, bu olayın ardından Tarabya'da bulunan beş yıldızlı bir otelin lobisinde, geçtiğimiz Mart ayında, 17 yaşındaki Ahmet Ozan Özalp'i karşısında tesbih salladığı gerekçesiyle bacağından vurmuştu. Polis, Onur Özbizerdik'i her yerde ararken, soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Özbizerdik hakkında, 'adam yaralama'dan dava açmıştı. Bu gelişmenin ardından Özbizerdik, avukatı ile birlikte İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim olmuştu. Cumhuriyet Savcılığı, hakkında dava açılmış olması nedeniyle Özbizerdik'i mahkemeye çıkarmış, Özbizerdik, mahkemedeki ifadesinin ardından yine serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Onur Özbizerdik Alaattin Çakıcı Dündar Kılıç Yargıtay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (64)

hakan celikMobil-ANDROID:

rizeye gelsinde kabadayilik yapsin adami keserler

14
30
yanıtYanıtla
Yurdum İnsanı:

adam 2 kişiyi vuruyor serbest , 1 kilo baklava çalan aç çocuk 20 sene hapis . akp adaleti

42
1
yanıtYanıtla
Alperenzo:

Kabadayı dediğin adamın bilegi güçlü olur önce bileğine sonra belindekine güvenir ben bir restoranda artislik yaptım adam kabadayıymış sonradan tanıdım 1 tokat attı bana 3 gün adımı hatırlıyamadım.

33
0
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

Akp salar dişari kim kime dum duma

28
0
yanıtYanıtla
onurun yegeniyim:

burdaki klavye delikanlilar yine Onur abimi kiskanmislar onun karsisina gecseler ayaklarini ellerinine alip madam gibi kacarlar.

4
22
yanıtYanıtla
Devrimci Mobil-IOS:

Şu olayı almyorum nasıl iki kere adam vuruyor serbes kalıyor

20
0
yanıtYanıtla
.......adige............................:

oglum bitti bu işler artık dedenin zamanındayda bak bir gün elin adamı hızlı cıkar . düşer kalırsın cok cok eski raconlar bunlar artık akıllı ol bak abilerin nasıl yapıyor sende öyle yap . ha sen cekirkegide biliyorsundur . unutma beni dinle kardeş

19
0
yanıtYanıtla
SonsuzmobilWeb@haberler.com:

Hukukla yunetiliyoruzya güya olur biyle şeyler.

19
0
yanıtYanıtla
bulanik gafa:

anaokulu bahcesine saklanmis olabilir

19
0
yanıtYanıtla
ERTAN:

Tipe baksana tam maganda silah kullanan adam zaten korkaktır benim gözümde.

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title