Haberler

Denize Düşen Balıkçı Oltaya Takılarak Hayata Tutundu

Güncelleme:

Antalya'da oltanın kayaya takılması üzerine kurtarmak için kayalıklardan aşağı inen balıkçı, dengesini kaybedip denize düştü. Denize düşen balıkçıyı, denize olta atan başka balıkçılar kurtardı.

Antalya'da falezlerden denize düşen şahsı, balıkçılar oltayla hayatta tuttu. Olay, Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi üzerindeki falezlerde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, öğlen saatlerinde balık avlamak için Muratpaşa Belediyesi Falez Parkı'ndaki falezlere gelen Seyfettin Çetin(47), oltasının kayalıklara takılması üzerine, kayalıklardan aşağıya indi. Burada oltasını kurtarmaya çalışan Çetin, dengesini kaybedip 20 metre yükseklikten denize düştü. Bu sırada Çetin'in yanında balık tutan Uğur ve Orhan Selvi kardeşler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve denizden takviye yardım istendi.

OLTAYI BU SEFER İNSAN KURTARMAK İÇİN SALLADILAR

Bu sırada ise arkadaşlarının yorulduğunu gören Uğur ve Selvi kardeşler önce dinlenmesi için Çetin'e bidon attılar, daha sonra ise balık tuttukları oltaya ağaç parçası takarak denize fırlattılar.

OLTA 2 KERE KOPTU

Bidon üzerinde arkadaşlarının attığı oltaya tutunan Çetin, 2 kere oltanın kopması sonucu dalgalı denizde açığa sürüklendi. Bir müddet sonra kıyıya gelen Çetin'e arkadaşları bu sefer, polisin getirdiği can simidini fırlattı.

Can simidini yakalayan Çetin, tehlikeyi atlattıktan sonra, balıkçıların üçüncü kez attığı oltaya tutundu. Kısa süre sonra ise olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı bir bot yanaşarak, Çetin'i kurtardı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Antalya Limanı'na götürülen Çetin, tedavisi yapılmak üzere ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"OLTAYLA TUTMAYA ÇALIŞTIK"

Olayın kahramanlarından Orhan Selvi, "Arkadaşımın oltası kayaya takıldı, kayadan kurtarayım derken aşağıya düştü. 45 dakikadır suda. Oltayla tutmaya çalıştık" diye konuşurken, kardeşi Uğur Selvi ise "3 defa kayaya getirdik, 2 defa oltanın kopması sonucu uzaklaştı. 100 metre kadar açığa sürüklendi. Kendisini inmemesi için uyardık ama oltasını kurtarmak istedi, dengesini kaybedip aşağıya düştü. Yardım olsun diye bidon attık, onu göndermesek dibe batardı. Hayatını ona borçlu desek olur" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı Orhan Selvi Muratpaşa Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

diego lopez:

daha kendini tutamiyor, bide balik tutmaya calisiyor

2
1
yanıtYanıtla
ABDÜL CABBAR SEYYARTEYYARE:

bu olay ancak türkiyede olur zaten. gözler adanayı aramadı değil :D

2
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

oltaya köpek balığı takılmış

0
2
yanıtYanıtla
ABUZİTTİN ŞİNASİ KAHRAMANSOYLU:

ülkemiz saçma sapan olayların tek uğrak noktası vesselam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title