Haberler

Oktay Kaynarca'dan, Binali Yıldırım'ı Zora Sokan Hata!

Güncelleme:

İstanbul Havalimanı'nın açılış programında sunuculuk yapan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'dan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım'ı şaşırtan bir hata geldi. Oktay Kaynarca, programın konuşma sırasını karıştırarak, Binali Yıldırım'ı sırası gelmeden anons etti.

İstanbul Havalimanı'nın açılış programında sunuculuk yapan ünlü oyuncu ve sunucu Oktay Kaynarca'dan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım'ı şaşırtan bir hata geldi. Oktay Kaynarca, konuşma sırasını şaşırarak Binali Yıldırım'ı sırası gelmeden anons etti.

Oktay Kaynarca'dan, Binali Yıldırım'ı Zora Sokan Hata!

"HEYECANDAN OLSA GEREK HATA YAPTIM"

Ünlü oyuncu ve sunucu Oktay Kaynarca, İstanbul Havalimanı programını sunarken bir hata yaptığını itiraf etti. Konuşma sırasını karıştıran tecrübeli sunucu Oktay Kaynarca, konuşma sırası Binali Yıldırım'da olmamasına rağmen Yıldırım'ı sahneye davet etti. Yıldırım'ın konuşmasından sonra yaptığı hata yüzünden özür dileyen Kaynarca, "Programın heyecanından olsa gerek bir hata yaptım. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım konuşmasını biraz erkene almış oldum. Beni bağışlayın. Benim hatam oldu." dedi.

Oktay Kaynarca'dan, Binali Yıldırım'ı Zora Sokan Hata!

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Binali Yıldırım Oktay Kaynarca Kaynarca Türkiye Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (126)

Wwww:

80 milyon üç beş çobanın elinde esir olmuş

16
39
yanıtYanıtla
...:

86 mılyon bebe

yanıt6
yanıt5
caz yapma:

çoban kim ulan onu da yazsana

yanıt11
yanıt4
Misafirr:

Dedeni araştır acaba neymiş çoban diye aşağıların in insanların on beş yılda turkiyeyi nereye getirdiğine bir bakın bıraksalardı dahada iyi olacaktı gezi yirmibes aralık darbe bunlara rağmen ayakta duran türkiye şükrünü bilmeyenin allah burnundan getirsin hatalar olacak evde iki çocuğa sahip çıkamıyoruz yetmiş milyon yönetiliyor sevmeye bilirsiniz ama yapılanları görün allah aşkına

yanıt1
yanıt3
Misafir:

Çoban olmaktan gurur duyarım Amerikan çobanlarının giydiği kötü gururla giyiyorsun bizim çobanları asagiliyorsun o çobanlar turkiyenin yüz akıdır

yanıt0
yanıt2
Vatandaş:

Havaalanı hayırlı olsun artık bütün sıkıntılar bitti kork bizden abd en büyük bizim reis kuru fasulye 12 tl bir tane palamut 20 tl domates 5 tl emekli maaşı 1200 tl yaşasın havaalanımız gerisi teferruat

37
17
yanıtYanıtla
Degenek:

Sen nerede yaşıyorsun vatandaş..ne bu acitasyon.. palamut en pahalı yerde 10 TL.. seni çok pis kazuklamislar..git paranı geri al:)palamut Tan girmiş emeklilik ten çıkmış..adam ne yapsa batıyor size.. alışkın değilsin tabi farklı geliyor.tam degenekliksin..

yanıt7
yanıt10
tur bir:

devlete düşman olmayacaksın. sevmeyebilirsin ama ülke için yapılan bu büyük atılımı desteklemelisin. şu havalimanına laf edenler, ülkenin geri gitmesini isteyenlerdir.

41
12
yanıtYanıtla
BİLMEDEN KONUŞANLARA AYARIM:

BİLMEDEN SALLIYORSUNUZ ORTAYA. HAVALİMANI YAPILIYO TÜRKİYEDE MERMER YOK GİBİ TAAA BRAZİLYADAN MERMER GELİYOR. ÇOĞU ELEKTRONİK PARÇA O BİZİ KISKANDIĞI SÖYLENEN ALMAN FİRMALARDAN GELİYOR. YAHU BOARD I BİLE YAPAN TÜRK FİRMASI VAR AMA GİDİP GAVURLARDAN ALDILAR. NE SAÇMALIYORSUN SEN

yanıt17
yanıt15
KARLI DAĞLAR:

BİLMEDEN KONUŞANLARA AYARIM; Asıl sen saçmalama. Bu gün Almanyada OPELin bile parçaları dışarıdan ithal ediyor. Küreselleşen dünyada artık emek yedek parça ve sermaye maliyeti en düşük yerlerle çalışılıyor. Hiç bir firma kendi ülkesinde bile olsa yüksek maliyetle üretim yapmıyor. Kendini biraz güncelle. . .

yanıt1
yanıt7
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title