Haberler

Novartis Gönüllülerinden Türk Kızılayı'na Kan Bağışı

Novartis Gönüllüler Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Novartis Türkiye Ülke Başkanı Dr. Peter Catalino'nun da içinde bulunduğu 22 çalışanın yaptığı bağışla 66 kişiye kan sağlanmış oldu.


Novartis çalışanları Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.

Novartis çalışanları "Gönüllüler Günü" etkinlikleri kapsamında Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu. Şirketin Kavacık merkez ofisinde gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğinde Novartis Türkiye Ülke Başkanı Dr. Peter Catalino'nun da içinde bulunduğu 22 gönüllü kan bağışında bulundu.

İlk olarak çeşitli kontrollerden geçen Novartis çalışanlarından sağlık durumu ve kan değerleri uygun bulunanlar Türk Kızılayı yetkilileri eşliğinde bağışlarını güvenli bir şekilde gerçekleştirdi. Yapılan bağışların sonunda 66 kişiye kan sağlanmış oldu.

1996 yılında Ciba ve Sandoz şirketlerinin birleşerek Novartis'i oluşturması sebebiyle ortaya çıkan ve 21 Nisan günü tüm Novartis Grup genelinde kutlanan Gönüllüler Gününde toplumsal bir projeye odaklanılarak toplumun ihtiyacına yönelik çözümler sunulması hedefleniyor. 55 ülkeden 24 binin üzerinde Novartis çalışanının katılımıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Novartis Türkiye bu yıl Türk Kızılayı ile kan bağışında bulunurken, Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye ile 4 dilek çocuğunun hayallerini gerçekleştirdi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

türk kızılayı novartis kızılay türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title