Haberler

Nihat Hatipoğlu'ndan "Otelinde içki satılıyor" iddiasına yanıt: Asla satılmadı, aklınızca benden intikam aldınız

Güncelleme:

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu bazı haber sitelerinde yer alan "otelinde içki satılıyor" iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, "Bu otel açıldığı günden bu yana, buraya içki, bira gibi alkollü içecekler girmedi. Aklınızca benden intikam aldınız" diyerek geçtiğimiz günlerde bira içen genç kızlarla ilgili açıklamasını hatırlattı.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bazı haber sitelerinde yer alan iddialar üzerine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Nihat Hatipoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

" Sultanahmet'te ailemize ait butik bir otel var. Bu otel açıldığı günden bu yana, buraya içki, bira gibi alkollü içecekler girmedi. Satılmadı. Servis edilmedi. Dışardan getirilmesine müsaade edilmedi. Alkolsüz konseptiyle bilinen bir işletmedir. Evlenme cüzdansız müşteri alınmadı.

Nihat Hatipoğlu'ndan 'Otelinde içki satılıyor' iddiasına yanıt: Asla satılmadı, aklınızca benden intikam aldınız

"HİÇ Mİ UTANMADINIZ?"

Buna rağmen dün bütün gün burada içki verildiği gibi alçakça, onursuzca, rezilce bir sahte haber yapıldı. Başka otellerden alınan görüntüler buraya ait gibi sunuldu. Bilinen bazı haber siteleri de utanmadan bu yalana ortak oldular. Yazıklar olsun. Hiç mi utanmadınız?

Nihat Hatipoğlu'ndan 'Otelinde içki satılıyor' iddiasına yanıt: Asla satılmadı, aklınızca benden intikam aldınız

"AKLINIZCA İNTİKAM ALDINIZ"

Aklınızca dün yazdığım bira ile ilgili yazımdan intikam aldınız. Siz, (orada bira içen çocuklar da bizim evlatlarımız, onları dışlamayalım) dediğim gençlerin ayaklarına toz olamazsınız. O gençlerin hiçbiri bu yalan haberi üretenler gibi onursuz değil. Hesap günü gelir elbet!"

Nihat Hatipoğlu'ndan 'Otelinde içki satılıyor' iddiasına yanıt: Asla satılmadı, aklınızca benden intikam aldınız

NE OLMUŞTU?

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, "Bir ilimizdeki sokaktan hayretler içinde geçtim. Meğer o sokak genç kız ve erkeklerin yoğun geldikleri bir yermiş ve dışarıda, içeride Avrupa'nın herhangi bir merkezindeki görüntüyü aksettiriyordu. Dışarıda dört genç kızımız bira içiyorlardı. Yüzümde maske vardı, beni tanıdılar ve dördü birden biralarını sakladılar. Mahcup bir gülümseme ile 'Hocamız geçiyor çocuklar' dediklerini işittim. Daha var. Edep, saygı elbet var. Ama oradakiler de bu ülkenin evlatları, çocukları. Onları yok saymak yerine var kabul edip öyle hareket etmek lazım" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nihat Hatipoğlu Sosyal Medya Sultanahmet Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (85)

ORiginal TURKISH:

Din bahane, arap masalları hikaye:) Nifay aga milleti iyi uyutuyor. Otelde alacak, mercedeste:))Ben dua etmiyorum camiyede girmiyorum. Bana hava hep iyidir

14
28
yanıtYanıtla
orangutana cevap:

islam dinine masal diyemezsin seni insanlığa davet ediyorum

yanıt37
yanıt9
sözlük:

orangutan ormanda yaşıyan canlı türü demektir ormanda yaşadıkları için ve dolayısıyla ormanın havası bol okjizeni olduğu için ONLARA HAVA HEP İYİ GELİR .

yanıt13
yanıt2
Harun yahya:

Zaten bu dunyada havalar iyide oldukten sonra bu vurdumduymazlik ates olarak girince anlayacaksin ama is isten gecmis olacak.

yanıt0
yanıt0
hasan:

hoca cami yapsaydın otel neyin nesi?otel yapacak parayı nerden buldun ?bu ülkede nedense hiç fakir din tüccarı yok. en dandik tarikat şeyhi bile mercedese biniyor 111

32
7
yanıtYanıtla
Abc:

Niye hocalar otel açamaz diye Bi madde mi var anayasada

yanıt4
yanıt11
PUHAHAHA:

aynen. cübbeliye 400 binlik aracınız mı var denmişti. o da gayet normal bi şekilde hayır benim arabam 240 bin demişti. ahahahaha. bırakın bu koyun sürülerini ne halleri varsa görsünler. çocuklarını şeyhlerin eteğini öpmesi için yollasınlar. bu hayatı yaşamıyorlar. başkalarına kul köle olarak geçiriyorlar. ellemeyin beter olsunlar. cehalet mutluluktur.

yanıt10
yanıt4
Tnc:

Parayı bulduğu yer belli. Yaptığı şov niteliğindeki programlardan, anlattığı masallardan.

yanıt0
yanıt0
Talip:

Ele verir talkımı kendi yer üzümün salkımı.Bulmuş bir yol cahil halkı kekliyor.

22
17
yanıtYanıtla
MERSİN 33:

Evlenme cüzdansız kişiyi de almamış !!!. . . . . . . . Oldu mu hoca ? İmam nikahı dururken cüzdan mı sorulur ? Yada '' Siz veya , sizin aileden biri oturtup imam nikahı kıysalardı . OLMAMIŞ . CIK , HİÇ OLMAMIŞ

19
19
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title