Haberler

AK Partili Selvi, Asılsız Haberleri Şiddetle Kınadı

Güncelleme:

AK Parti Niğde Milletvekili Selvi, kendisine yönelik saldırı ile ilgili olarak medyada yer alan ve kamu vicdanını yaralayan asılsız haberleri kınadı.

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, 6 Mart Cuma günü kendisine yönelik saldırı ile ilgili olarak yerel ve ulusal medyada yer alan ve kamu vicdanını derinden yaralayan asılsız haberleri kınadığını bildirdi.

Selvi, yaptığı yazılı açıklamada, şahsını hedef alan saldırıyla ilgili olarak gündemdeki bilgi kirliliğini gidermek adına açıklama yapma gereği duyduğunu kaydetti.

Bir takım medya kuruluşlarınca ucuz ve basit açıklamaların yer aldığı haberlerin yapıldığını öne süren Selvi, "6 Mart Cuma günü gerçekleşen saldırı ile ilgili olarak yerel ve ulusal medyada yer alan ve kamu vicdanını derinden yaralayan asılsız haberleri şiddetle kınıyorum. Şahsımı ve dolayısıyla emanetini taşıdığım aziz milletimizi küçültücü ifadelerle kaleme alınan 'dövüldü', 'Milletvekiline medya dayağı' gibi ifadelerin ve beyanların gerçek dışı olduğunu belirtmek istiyorum. Halkın doğru bilgi edinme hakkını gasp eden, haber ve habercilik etiği ile asla bağdaşmayacak yöntemlerle kamuoyunun doğruyu öğrenme hakkını gasp eden kişi ve kuruluşları da yüce milletimizin vicdanına havale ediyorum" ifadelerini kullandı.

Söz konusu saldırıda fiili bir müdahalenin olduğunu belirten Selvi, şunları kaydetti:

"Müdahaleyi kamuoyuna, bilerek ve isteyerek yanıltmak gayesi ile haber servis edenlerin iddia ettiği gibi ileri boyutlarda olmadığını kamuoyunun engin bilgi ve takdirlerine sunuyorum. Saldırıyı gerçekleştiren ve ismi kamuoyu tarafından bilinen şahıs ile ilgili olarak ise gerekli yasal işlemlerin başlatıldığını ve bundan sonraki süreçte hak arayışımızın hukuki yöntemlerle devam edeceğini ifade ediyorum."

Olay

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Niğde'de yerel gazete ve televizyon sahibi olan Naci Ü'den, darp ettiği gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Selvi, polis merkezi çıkışında gazetecilere, "Önemli bir şey yok, gerekli her şey yapıldı, hayat devam ediyor" diye açıklama yapmıştı. - Niğde

Kaynak: AA / Yerel

Ömer Selvi Ak Parti Niğde Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title