Haberler

Nefes Eğitmenin İlginç "Gay" Tanımı

Güncelleme:

Nefes eğitmeni Nevşah Fidan Karamehmet, eşcinsellerin nefesini değerlendirdi: "Hiçbiri karnına nefes almıyor."

Nefes uzmanı Nevşah Fidan Karamehmet'le son dönemde yeniden gözde hale gelen nefes eğitimlerini konuşmak için buluştuk. Ama o, bulunduğumuz mekana öyle bir pozitif enerjiyle geldi ki, bunun nedenini yani Mehmet Hasan Karamehmet'le sessiz sedasız yaptığı üçüncü evliliğini konuşmamak olmazdı. Biz de öyle yaptık...

KİTAP ÇIKARACAĞIM

Öncelikle nefes çalışmalarınızdan başlayalım... Nefes çalışmalarınızın her türlü hastalığa iyi geldiği söyleniyor. Nasıl yani?

Benim "Hastalıkları iyileştiriyorum" diye bir iddiam yok! Ben nefesi açmak için uğraşıyorum. "Nasıl oluyor?" diye sorarsanız, hepimiz nefes alarak doğuyoruz. Ama aldığımız nefesi; egonun gelişimiyle birlikte çarpıtıyoruz. Çarpılan her nefes de; hastalıklara davetiye çıkarıyor. Ben de eğitimlerimde doğru nefesi hatırlatıyorum.

Urla'ya yerleştikten sonra İstanbul'da artık eskisi gibi seminer vermiyorsunuz değil mi?

Hayır, seminerlerime devam ediyorum, azaltmadım. Yılın 1/3'ünde İstanbul'da, 1/3'ünde yurt dışında, 1/3'ünde de Urla'dayım. Ama 150 kişilik bir eğitim ekibim var, onlar bir-iki günlük eğitimleri hallediyorlar. Ben daha büyük şirket eğitimlerine katılıyorum. Şimdi dernek kurmayı ve yeni bir kitap çıkarmayı istiyorum.

BİRDEN BİRE EVLENDİM

Bu yoğunlukta üçüncü evliliğinizi yaptınız. Mehmet Hasan Karamehmet'le nasıl tanıştınız?

Altı yıl önce beni bir ortamda görüp yanıma gelmiş ve konuşmaya başlamış. Bu onun söylediği... Çünkü ben, o an onu fark etmemişim. Altı yıl boyunca sadece arkadaştık ama sürekli görüşüp her şeyi paylaşıyorduk. Çocuk beklediğim sırada ikinci eşimle boşanma kararı aldık. O dönemde Mehmet'le görüşmemiştik. Meğer o da eşinden boşanıyormuş. Bu süreçten sonra dünyada sadece ikimiz kalmış gibi olduk ve birden bire evlendik.

İkinci evliliğiniz nasıl bitti?

Hiçbir problemimiz yoktu! Ben ikiz bebeklere hamile kalmıştım. Onlara 'Nasıl bakacağım?' derken birini düşürdüm. Zaten bebeğin ölmesiyle birlikte aramızdaki bağ da koptu. Hiç kavga, gürültü yaşamadık. Nefesim açık olmasaydı; kaldırabileceğim şeyler değildi ama kolay atlattım. Hepsi nefes sayesinde...

HASTALIKLARI AYAKTA ATLATIRIM

Nefes terapisini kendinize uygulayabiliyor musunuz?

Tabii ki... Nefesin faydalarını çok gördüm ben... Mesela; ailecek bir virüs kapıyorsak, herkes 10 gün yatarken ben iki günde ayağa kalkıyorum. Eğer nefesimi tuttuğumu hissediyorsam; birkaç kez derin nefes alıyorum, o bana yetiyor. Ekstra bir şey yapmıyorum. Yine söylüyorum; hastalıkları iyileştiriyoruz gibi bir durum yok, vücutta yaşam gitmeyen yerlere yaşam götürüyoruz.

NEFES EĞİTİMİ HERKESE LAZIM!

Sosyetede birçok ünlü ismin nefes eğitmenliğini yapan Nevşah Fidan, eşcinsellerin nefes alışkanlığını da şöyle değerlendirdi: "Bir kere hiçbiri karından nefes almıyor. Karna nefes almadıkları için erkek enerjisinin ve erkek gücünün farkında değiller. Bir eşcinsel arkadaşım seminere katıldı ve çok memnun kaldı. Nefes eğitimi her kesimden insana lazım."

#Sayfa#

KESİNLİKLE ÇOCUK İSTEMİYORUZ!

Bu evliliğinizde çocuk düşünüyor musunuz?

Kesinlikle düşünmüyoruz. Biz birbirimizi ve aşkımızı yaşamak istiyoruz. Bir de benim çok komik bir teorim var. Çocuktan sonra ben, o erkekten boşanıyorum. Biz ikimiz de çocuğun aşkı öldürdüğünü düşünüyoruz. Bir çiftin çocuğu olduktan sonra, o çocuksu, tutkulu hali kalmıyor. Mümkün değil zaten, enerji de bölünüyor. Bu, her çiftte aynı etkiyi gösteriyor.

ARAMIZDAKİ 17 YAŞ HİÇ SORUN OLMADI

Mehmet Hasan Bey'in, Mehmet Emin Karamehmet'le akrabalık bağı ne?

Kuzenler. Amca çocukları... Uzun süre onlarla çalışmış; şirketlerin başındaymış... Şimdi emekli gibi... Yatırım yaptığı işler ve projeleri var. Ama sakiniz yani... Marina projeleri, enerji işleri oluyor. O da işlerini benimkilere göre ayarlıyor ve her yere birlikte gidiyoruz.

Mehmet Hasan Bey'le aranızda kaç yaş fark var?

17 yaş fark var. Ama aradaki yaş farkını hiç hissetmiyoruz. Bunu ukalalık olarak algılamayın ama bence benim zihin ve bilgelik yaşım 1000 falan herhalde. Şimdi anlıyorum ki; bana da böyle bir ilişki gerekiyormuş. Şu an beni hayatta en iyi anlayan belki de tek insan; eşim.

BİZİM GİBİ EL ELE GEZENLER VAR MI?

Başınızdan üç evlilik geçti. Diğer iki evliliğiniz için 'İyi ki bunları yaşamışım' diyor musunuz?

Tabii ki... Her şey bir basamak. Ben de Mehmet Hasan da karmaya inanıyoruz. Geçmiş evliliklerimize ve yaşantımıza baktığımızda, ikimizin de böyle tecrübeler yaşayıp sağlam bir temizlikten geçmemiz gerekiyormuş. Siz eğer nefesinizi tutuyorsanız; bu dönüşüm olmuyor. Eşim hep aynı şeyi soruyor: "Dünyada bizim gibi, sürekli el ele dolaşan bir çift daha var mı?" Bence var ama bu sayı 100'ü geçmiyor. Ama biz, birlikte olmayı çok seviyoruz ve durumdan mutluyuz.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Nevşah Fidan Karamehmet Mehmet Hasan Nevşah Fidan Urla Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title